Biler

Driving test guide - viktigheten av å praktisere, forbereder og lære dine svakheter

Selv om veien test kan være utfordrende, kan du fortsatt passere hvis du forbereder nok. Du bør ikke la din frykt få best av deg. Du bør være sikker, ennå ikke altfor trygg at du kjører uforsiktig.

Så lenge du forstår regler og praksis hver eneste dag, bør du være forberedt nok til å passere. Folk pleier å mislykkes fordi de gjør uforsiktig feil. Ta hensyn til hva du gjør og kjøre trygt, slik at du ikke gjør noen uforsiktig feil.

En av de viktigste tingene du kan gjøre er å ta hensyn til skilt og signaler. Vet hva alle tegn gjennomsnittet og hva du skal gjøre når du ser dem. Hvis du allerede vet hva de betyr, så gå ut kjøring på ruter som har en rekke tegn. Følg dem tilsvarende.

Hvis du ikke vet hvordan du gjør noe, har noen vise deg hvordan det gjøres. Du kan sjekke ut og online kjøring kurs og se videoer. Det er videoer av lærere som viser hvordan du gjør ting som parallelle park, steg for steg. Hvis du har en god lærer i det virkelige liv, har dem forklare deg hvert trinn. Ta en titt på nyttig tegninger også.

Praksis kjøring på hver vei i nabolaget ditt. Se på nettet for veikart. Siden du vet aldri hvor du vil ende på dagen av testen, er det best å gjøre deg kjent med hver gate og rute på forhånd.

En annen ting du kan gjøre for å forberede er å ta praksis spørrekonkurranser. De er tilgjengelig online. De vil gi deg litt innsikt om dine svakheter og hvor du skal sette mer fokus på praksis-stasjoner. Hvis du ender opp med noen feil svar, vil du vite for å sette mer fokus på de spesifikke områdene. Lære dine svakheter og overvinne dem er avgjørende for å bli en god sjåfør og bestått testen.

Når test-dagen kommer, prøve igjen så rolig som mulig. Holder fortelle deg selv at du vil gjøre det greit. Selv om du gjør en feil eller to, vil ikke det være slutten av verden, vil det? Det vil være nok av muligheter til å prøve igjen. Hvis du don't pass, kan du bare prøve igjen i et par uker. Det vil ikke skade deg å vente.

Når det er sagt, vil du passere hvis du forberede og øve nok. Noen mennesker fange bare raskere enn andre. Hvis du fortsatt trenger mer tid, kan du alltid starte prosessen på nytt, helt til du er mer komfortabel bak rattet.