Biler

Driving test-info - forbereder fysisk og mentalt, og vite hva du kan forvente på test-dagen

Veien test kan være skremmende for noen mennesker. Du må sitte med noen som vil se hver bevegelse du gjør og ta notater på en tavle. Hver enkelt feil du gjør vil bli lagt merke - selv om den er liten.

Så skremmende som dette kan høres, kan du fortsatt bli sinnsro. Du kan fortsatt ha tillit. Du kan fortsatt passere.

Det som teller er hvor forberedt du er. Du må forberede deg fysisk og mentalt ved å øve hver dag og prøver å bo positivt.

En av de viktigste tingene du kan gjøre er å ta din kjøring praksis på alvor. Lytte til alt læreren din forteller deg. Læreren din bør være noen som er pålitelig og troverdig. Denne personen bør ta din kjøring praksis like alvorlig som du gjør. Hvis du ikke tar en førerens utdanning klassen, så har en relativ eller familie venn som har en ren kjøring posten for å hjelpe deg.

Hvis du ikke har tatt den skriftlige testen ennå, må du ta det og gå før du kan øve kjøring. Ikke bare er denne loven, men det er sunn fornuft. Hvordan vil du vite hvor å følge reglene av veier når du kjører hvis du ikke har lært dem ennå? Bevise at du forstår reglene og betydningene av tegnene ved å sende den skriftlige testen. Bare da vil du være i stand til å øve på kjøring på riktig måte.

Hvis du har problemer med en bestemt manøver, se videoer på nettet om hvordan du gjør det. Du kan se videoer satt sammen av instruktører som viser hvordan å drive, park, stoppe, snu, etc. Se disse videoene nøye over og over atter og gå ut og praksis gjør manøvrene selv. Praksis om og om igjen før du kan gjøre dem enkelt.

Bilen du praksis i bør være forsikret. Du trenger å vise noen slags bevis for å ta testen. Det bør også gjennomgå en inspeksjon før du selv begynne å øve. Det kan være farlig for en student-driver til å praktisere kjører bil som kan ha noe galt med den. Hvis det er noe galt, kontroller at den mottar den nødvendige reparasjoner eller service før test-dagen.

Hva du trenger å bringe dagen av testen, avhenger av lovene i staten. Du vil mest sannsynlig har å bringe dokumenter, for eksempel et skjema for foreldresamtykke (Hvis du er under 18 år), former for identifikasjon, avgift, bevis på adresse, bevis for forsikring for kjøretøy, etc.

Kontroller at du har alt du trenger klar til å gå så snart du våkner opp om morgenen av testen. Gå videre og få alt utarbeidet dagen før. Du ønsker ikke å føle rushed på test-dagen.

Du bør gjøre en god jobb på testen hvis du har studert nok og praktisert med en god lærer.