Biler

Få en last av en fremover ser på rearview speil

Noe nytt har invadert kjøring scenen. Det er patentert speilet for kjøretøyer som leverer 260-graders perifere visninger eller visjon minus eventuelle head bevegelse. Denne siste funksjonen har gjort drive tryggere, mindre stressende og mye enklere for enkeltpersoner sliter med problemer så vel som andre impairments. Dette inkluderer fyren som opprettet elementet - Brad Sawyer. Les videre for å fortsette å ta en fremover ser på rearview speil.

En fremover ser på Rearview speil noen?

Sawyer er en Vietnam-veteran som er nå fullstendig deaktivert. Han kom opp med speil for å hjelpe ham i å drive. Han har en tilstand som kalles Bekhterevs sykdom (AS) som har forlatt halsen, rib bur og ryggraden smeltet sammen. Dette gjør oppsiktsvekkende er umulig. Takket være sikkerhet speilet er ser rett frem og arbeider hengslene høyre og venstre for å vise begge retninger nå mulig. Som et resultat, er han kunne se klart når det er greit å ta til høyre eller venstre.

Hans oppfinnelse gjør det enkelt å kontrollere om det er møtende kjøretøy. Sawyer sier at å kunne vinkel the visirer riktig har gjort det unødvendig å spørre folk rundt ham hvis det er biler som kommer.

MultiFlex Adjust-A-View sikkerhet speilet (oss Patent nr. 6926416) er det offisielle navnet på bil-apparat. Det har hjulpet personer med ulike funksjonshemminger. Sawyer fortsetter med å fortelle om en 33-år gamle mor til to som har vært i besittelse av et førerkort i over 16 år. Kvinnen kjører andre og seg selv, samt hennes barn, sikkert og trygt selv mens retinoblastoma, en type kreft, tok en av øynene hennes da hun var knapt to år gammel.

Hun sier disse dager, hun ikke har å slå hodet så langt når du sjekker for blinde flekker. Kvinnen legger til at verktøyet forbedrer sidesynet for begge sider, men spesielt til venstre. Fire-hjørne kryss ikke lenger utgjør en sikkerhetsproblem for henne, hevder hun.

Sawyer fortsetter med å si at mennesker med leddgikt og de torturert av rygg smerter, nedsatt syn og stiv nakke nå nyte sikkerheten by av å kunne se med letthet hva en gang var gjemt i form av blinde flekker. Oppfinnelsen tilbyr verktøy-free vedlegg til solskjermen på førersiden, slik at bildet refleksjoner gratis skjevheter i høyre og venstre side blinde flekker sammen med baksiden sitteplasser kupé av bilen.

MultiFlex Adjust-A-View sikkerhet speilet måler 33/4 inches i høyde og 123/4 i bredden. Den har høyre og venstre speil som måler 51/2 inches bredt og tre inches høy. Sikkerhet-speilet er knyttet til et standard sjåføren side vindu visir. Hvis du vil justere speilene individuelt, bruker driveren hengsler, å hjelpe visning i nærheten høyre - og venstre-trafikk. Produktet er nyttig for de opplever problemer med å se objekter i deres bakspeilet.