Biler

Driver's test tips - 5 kostbare feil å unngå hvis du ønsker å passere og få førerkort

Mange tar deres førerprøven hver eneste dag. Noen pass og noen mislykkes. Noen er forberedt, og noen er ikke. Hvis du håper å ta din snart, kan du være en av de som passerer. Du må forberede deg selv og unngå å gjøre feil. Du vil ha frihet til å gå hvor som helst du vil.

Men med denne friheten følger ansvar. Du må bevise at du er en ansvarlig driver. For å gjøre det, må du være forsiktig og lære reglene.

For å hjelpe deg med å forberede, er her noen feil du må unngå å gjøre.

1. Ikke viser god styring kontroll. Du må holde begge hendene på rattet så ofte som mulig. Du bør alltid holde hjulet med selvtillit. Når du frigir fra en sving, slå hjul med kontrollert glidning. Husk også å aldri grep rattet for hardt. Du må kontrollere den - ikke la den kontrollere deg.

2. Kjører for fort eller for sakte. Forsiktig kjøring betyr ikke langsom kjøring. Går for sakte kan være like farlig som kommer for fort. Vær oppmerksom på alle fartsgrensen tegn i området du vil bli testet i. Holde seg til den bokførte fartsgrensen så tett som mulig.

3. Ikke fulgte bilen foran deg på riktig avstand. Aldri Følg for tett. Du vil imidlertid ikke bli for langt bak at du avbryte flyt av trafikk, heller. Vet riktig avstand og prøve å holde den avstanden som du kan. Hvis bilen foran deg plutselig bremser eller swerves, må du nok reaksjon tid til å bremse ned eller komme til en trygg stopp.

4. Glemmer å sjekke din speil ofte. Komme inn i vanen med å sjekke speil som du øve kjøring. Under testen, besøker du på dem mer en ofte til enn du normalt ville. Det er viktig at du sjekke sidespeil og bakspeilet ofte slik at du vet hvor nær andre biler er til deg hele tiden.

5. Viser forvirring eller nøling på fire-veis stopper. Vite hva å gjøre når du kommer til et veikryss med stopp skilt. Hvis det er andre biler i skjæringspunktet, vite når det er din tur til å gå. Vet du hvem som får rett til å gå først. Hvis du har rett til å gå først, ikke nøl med å gjøre dette.

Dette er en stor feil som vil få deg til å mislykkes. Så lenge du får nok praksis og forstå hva alle tegn gjennomsnittet, bør du gjøre alt rett.