Biler

Driving test råd - Lær å holde deg rolig og få god kjøring praksis

Hvis du studerer og jobber med å få førerkort, nød du å høre hvor å bli sinnsro. Det verste du kan gjøre er å tillate nervøsitet og stress å få best av deg. Det er greit å være litt nervøs, men du trenger å lære å kontrollere nervene hvis du ønsker å være en god sjåfør.

Streve for å opprettholde et positivt tankesett. Hvis en slektning eller venn ikke er gitt deg deres full støtte, kan du prøve å begrense kontakten med den personen. Det vil være lettere for deg å føle selvtillit om folk rundt deg gi deg støtte.

Du vil også føle deg mindre nervøs som du blir komfortabel i førersetet. Den eneste måten dette vil skje er hvis du får der ute og praksis. I hovedsak, må du kjøre hvis du vil føle deg mer komfortabel kjøring. Jo mer du trening, jo bedre blir du.

Selvfølgelig, hjelper det for å ha en god lærer. Enten de er en slektning eller en profesjonell instruktør, bør de være veldig observante. De skal peke ut dine feil til deg i en rolig måte. Aldri praksis med alle som har en tendens til å bli nervøs lett.

Du kan redusere din angst samlede ved å ikke lese noen skrekkhistorier om folk som er sviktende. Hvis en venn insisterer på å fortelle deg om hvordan de mislyktes, kan du prøve å slå sin historie til en lærerik opplevelse for deg. Tenke på hva de gjorde for å mislykkes, og gjør ikke samme feil selv.

Det kan også være en god idé for ikke å fortelle noen om når du planlegger å ta driver's test. Fortell ikke noen nøyaktig dato og du vil ikke føle så mye press for å passere. Snakker av testdato, prøv å planlegge det på et tidspunkt når du ikke trenger å møte noen andre stressende hendelser som tester på skolen, prom, tur eller bryllup.

Ta noe skriftlig materiale med deg når du går for en praksis-stasjon. Du kan også lagre noen online kjøring guider til telefonen eller tavle. På den måten vil du alltid ha noe å se på hvis du har problemer med å kjøre.

Dagen før testen, gå ut og praksis på gatene og veiene i nærheten av testområdet en siste gang. Praksis å trekke inn og ut av parkeringsplassen på DMV. Sørg for at du kjenner alle tegn som baksiden av hånden.

På dagen av testen, kan du prøve å holde deg rolig og minn deg selv at alt vil bli bra. Selv om du ikke passerer, kan du alltids prøve igjen.