Biler

Bestått driver's test tips - viktige ting du kan gjøre å øve så kan du gå 1st prøve

Selv om så mange mennesker svikter deres driver's test på betyr ikke første forsøk at du vil. Du kan være en av de 50% eller så som passerer.

Den viktigste grunnen hvorfor så mange mislykkes er fordi de er å være slurvete. De gjør feil enten fordi de ikke er forberedt, eller fordi de er altfor trygg. For å bestå, må du ha riktig nivå av tillit, og være fullt forberedt.

Her er noen driving tips for å forberede deg på den store dagen.

· Arbeidet med å få grunnleggende ned klapp, én etter én. Ikke start på den harde ting før du kan gjøre grunnleggende enkelt. Etter at du har lært grunnleggende, bør du likevel øve dem noen ganger.

· Skrive ut en sjekkliste og sørge for at du komfortabelt kan gjøre alt oppført på den. Du bør ikke ta din test til du er komfortabel nok til å gjøre tingene du vil bli testet på.

· En viktig ting du trenger å være komfortabel med er bremsing. Ikke oppbremsing skal er hovedårsak hvorfor så mange mennesker svikter. Alltid brems forsiktig og sakte kommer til en stopp. Den eneste gangen det er akseptabelt å smelle på bremsene er i en nødssituasjon, og du har ikke annet valg. Husk også å bremse ned og stoppe helt når du kommer til et stoppskilt.

· Prøve å gjøre deg kjent med ruter så mye som mulig. Selv om du ikke vet nøyaktige veiene som du vil bli testet, bør du fortsatt praksis kjøring på hver vei i området. Vet du hva skiltene er opp og hvor. Vite hvor alt lys ligger og hvilke som du må følge.

· Kontroller at du er komfortabel med bremsing. Å gjøre feil med bremsene er ganske vanlig blant første gang testen. Du må bruke din egen dømmekraft basert på omstendigheter og hastighet. Vanligvis vil du starte bremsing i god tid før du kommer til en fullstendig stopp.

· Praktisere ulike typer parkering i ulike områder. Lær hvordan du parallell park. Lær hvordan du parkere på en høyde, eller i nærheten av en fortauskant. Lær hvordan å trekke i en parkeringsplass i en overfylt parkeringsplass. Lær hvordan du trekke ut jevnt. Du kan starte ved å sette kasser eller kjegler opp og trekke i mellom dem fra forskjellige vinkler.

· En av de enkleste- og enda viktigere - tingene du kan gjøre er praksis å være observante. En god sjåfør er en observante. Vet hva som skjer til venstre, høyre, foran og bak hele tiden mens du kjører. Å være observante vil gjøre det enklere for deg å ta de smarteste avgjørelsene Når møtt med en nødssituasjon.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet som du lære å kjøre, og du vil til slutt bli en god, trygg sjåfør. Dette betyr at du vil være i stand til å admission card din test på første forsøk!