Biler

Effektiv makt control-moduler fra cummins ecm

Lastebiltransport industrien automatgir kontroll datamaskiner for trenere, brann lastebiler, busser og elektronisk kontrollere ved hjelp av tunge machineries bruker ECM som er makt-kontrollmodulen for heavy duty motorer. Siden 1997, har Cummins ECM vært tilbyr tjenester for testing og reparasjon ECMs. Den leverer ulike modeller som er reprodusert for lager salg på forhånd å minimere tap av produksjonstiden. I 1999 startet automotive avdeling av ECM forskning og utvikling av heavy duty ECMs. Dette var fordi det var høy etterspørsel og også på grunn av faktum at mange produsenter rapportert high failure. Disse inkluderte Cummins, Allison og Detroit D-desember.

Cummins ECM er klar over at for å kjøre noen mellomstore bedrifter er det viktig å bruke mekanisk utstyr og transport rigs of heavy duty og kjøre grunnleggende handel vellykket. Det er uunngåelig at penger går tapt hvis levering-tjenestene vil ikke fungere. Videre vil mer penger bli brukt for produksjon, på tapte arbeidsplasser, inntekter og leasing avgifter. Det eneste alternativet som en er igjen med når de har en defekt ECM er at de vil ha til å investere i en ny enhet fra produsentene. Dette kan koste alt fra $2500 til $5000. ECM må fjernes og overhalt. Parameterne for riggen eller traktor lastebil må være kodet avhengig av hvilke funksjoner. Det vil ikke være mulig å få bestemte data med brukte enheten og skaden mange gjentas som serviceavdelingen vil være ute av stand til å finne problemet. Dette vil i sin tur påvirke ECM negativt.

Den interne elektronikken kan bli skadet når ECM er utsatt for ulike faktorer. Disse inkluderer flere modeller av elektronisk-kontrollere eller motor og girkasse for heavy duty maskiner og lastebiler. Noen av faktorene som påvirker disse elektroniske kontrollerne er operasjoner som normalt slå opp eller ned, mislykkede sprøytebrukere som finnes i dieselmotorer, lynnedslag, motor inaktiv sensorer og drivstoff solenoid operasjoner. De fleste av ECM-enheter er montert til motorer og utsatt. Fordi dette er det vanskelig å gjennomføre kraft vask for å opprettholde det samme som det kan vise seg skadelig for ledningsnettet og ECM.

Ett års begrenset garanti på ubegrenset kjørelengde er inkludert med alle enheter. Denne sjekklisten inneholder alle reparasjoner og programmering av utgående ECM-enheter som sluttføre lastebil reparasjoner før du installerer ECM. Mange av programmene i disse elektroniske kontrollerne er nå programmerbare. Produsentene koden disse parameterne og funksjonene i ECM skal brukes av autoriserte programmerere for elektronisk kontrollere og mfd ECMs som er heavy duty.

Disse funksjonene kalles kontroll deler liste (CPL)-nummer som kan brukes for hver utgående enhet. De andre modellene er de som er reprodusert bruke komponenter som er oppgradert. Disse kan kjøpes på forhånd eller ECM kan programmeres til å rigger på forhånd. Det tekniske teamet tilbyr sin erfaring og støtte som du kan bruke til fordel. Hovedmålet er å betjene dine utstyr og heavy duty lastebiler ved enhver anledning. Cummins ECM er stolte med deres kvalitet og priser på produkter er svært rimelig.