Biler

Kjøpe fra brukte bilforhandlere? se etter sertifisert pre-eide kjøretøy

Å eie en bil er viktig for noen mennesker, men hvis du finner ut at du trenger å erstatte en nedbrutte eller utdatert bil, kan du ikke ha økonomiske ressurser tilgjengelig til å forplikte seg til heftig initial kostnadene forbundet med å kjøpe en ny bil. Brukte bilforhandlere er en felles løsning på dette problemet, men shopping for en pre-eide kjøretøy presenterer et unikt sett med utfordringer som må overvinnes. For eksempel, kan en bil som ser bra ut på utsiden ende opp med koste deg en formue nedover veien i form av reparasjoner for problemer du ikke visste eksisterte da du først kjøpte den. Det er en av grunnene til hvorfor du bør se nærmere på et sertifisert pre-eide kjøretøy.

Pre-selv om de har en tendens til å koste litt mer, kjøpe en sertifisert eide kjøretøy er en smart måte å minimere risiko som normalt kommer med å kjøpe en brukt bil. Forhandlere som selger sertifisert kjøretøy har fabrikken-autoriserte teknikere inspisere biler på forhånd, sikre at kjøretøyet møter høy sikkerhet og ytelsesstandarder, og er gratis fra store skader eller plagsom problemer for eksempel kilometerteller manipulering. I tillegg, er sertifisert pre-eide kjøretøy vanligvis støttet av garantier som et ekstra lag med forsikring for driveren.

I tillegg til sertifiseringsprogrammer som drives av bilprodusenter, har det også vært en nylig økning i tredjepart og uavhengig bilen organisasjoner som sertifiserer pre-eide kjøretøy. Fabrikken sertifisert pre-eide kjøretøy har en tendens til å være nyere modeller, vanligvis med mindre enn 80 000 miles på dem. Uavhengige certifiers kan inspisere biler som er eldre eller har sett mer tid på veien og rehabilitere dem til å møte sine standarder. Ved at samme token, men hver organisasjon setter forskjellige standarder for kvalitet og tilbyr garantier av varierende omfang og lengde, og så det er best for kjøpere å sammenligne sertifiseringsprogrammer seg og dommer som best dekker deres forventninger.

På et beslektet notat, pre kjøpe en sertifisert-eide kjøretøy ikke frikjenne deg om ansvar for å stille spørsmål til de brukte bilforhandlere. Det er viktig å vite akkurat hvilke deler var erstattet eller renovert under sertifiseringsprosessen. Du bør også gjøre forskning på dine egne for å avgjøre om merke eller modell i spørsmålet har en historie med problemer som ofte dukker opp, og om slike problemer er dekkes av garanti. Å vite i hvilken utstrekning som du vil være ansvarlig for reparasjoner er en svært viktig faktor å veie i din beslutning.

Endelig er det vanligvis tilknyttet perks som bruktbil forhandlere vil kaste i pakken når du selger sertifisert pre-eide kjøretøy. I tillegg til oppussing og utvidede garantier, kan det hende du kvalifisert til å motta kontanter insentiver, lav rente finansiering alternativer, eller en exchange-policy i tilfelle du ønsker å handle i bilen i fremtiden. Med all denne informasjonen i hånden, kan du trygt gå videre med shopping og finne bilen som er en perfekt match for deg.