Biler

Sikre et lån, og dra nytte av rv salg

Selv med høye gasspriser og strammere kreditt standarder fortsetter RV salget i USA å være sterk. Ifølge Bankrate.com eier om lag 8 millioner amerikanske husholdninger en bobil. Fleste finansiere kjøpet av en RV, så du vil mest sannsynlig være nærmer seg banken for et lån. Ved å følge noen enkle tips, kan du øke sjansene dine for finansiering drømmene dine reiser.

Hvorfor kjøpe en RV?

Ifølge fritidskjøretøy Industry Association (RIVA), har folk fire hovedmålene når de kjøper disse kjøretøyene:

1. For å tilbringe tid i naturen. Med et fritidskjøretøy har ferierende muligheten til å slå leir ute i noen av landets vakreste avsidesliggende steder.

2. For å spare penger. Fordi de ikke er booking hoteller på hvert stopp langs deres ruter eller stoppe på restauranter for hvert måltid, RV eiere kan forvente å nyte minneverdige ferier for mindre penger.

3. For å nyte familie. Reiser i et fritidskjøretøy gir familier en fin måte å nyte hverandres selskap. I stedet for føler kjedelig i baksetet på en bil, kan barna spille spill, tar naps eller spise snacks når de føler at det.

4. For å ha en stress-fri reise. Uten bekymringer rundt planlegging måltider og hoteller, har RV eiere mer fleksibilitet når de er på ferie. Hvis de har en flott tid på ett sted, kan de lett ta et par ekstra dager uten å miste forhåndsbestilte reservasjoner.

Søknad om lån

Før du begynner å lete for RV salg, må du sikre finansiering for kjøpet. Siden en RV anses å være en luksus element, kommer du til å trenge bedre kreditt enn du ville for kjøp av en bil. Du bør også forvente å fylle ut en fullstendig regnskapsoppgjøret i stedet for bare å sende til en rask kredittsjekk. Følg disse tipsene når du handler for beste lånet:

-Sjekk renter i en rekke steder. Banker, Kredittforeninger og privat finansiering selskaper kan være gode ressurser for lån. Du kan spare tusenvis av dollar når du tar deg tid til å handle for de beste prisen.

-Være realistiske. Hvis kreditt score er ikke så stor, så du kan ikke kvalifisere eller den beste rentene på markedet. Men en lav poengsum betyr ikke at du automatisk er diskvalifisert form får en RV lån.

-Velg din sikt. Gjennomsnittlig RV lånet sikt er 10 år, men du kan utvide lånet ditt så lenge 20 år. Bare Vær oppmerksom på at en bil kjøpt på RV salg ikke kan være verdt det du skylder på det hvis du utvider ditt lån ut for en lengre periode.

-Nyt en skatt pause. RV er ansett som et andre hjem, så lenge den er utstyrt med sove, toalett og fasiliteter for matlaging. Renter på lånet ditt RV kan derfor være fradragsberettiget.

-Vurder automatiske betalinger. Hvis du er på farten mye, kan så du ikke alltid huske å gjøre ditt lån betalinger i tide. Registrer deg for automatiske betalinger slik at du ikke gå glipp av betalinger mens du reiser.

Ved å følge disse tipsene, kan du redusere finansieringskostnad RV din mens du tar dine ferier til neste nivå.