Biler

Distrahert drivere - en viktig faktor i motorkjøretøy ulykke priser

Mobiltelefoner, smarttelefoner og navigasjonssystemer har revolusjonert måten vi lever. Vi kan nå være tilgjengelig for familien og forretningspartnere døgnet rundt og få der vi må bruke en enhet som guider oss. Imidlertid bruker disse enhetene mens du kjører distraherer oss fra hva vi bør fokusere på - å styre trygt. Det er ingen hemmelighet at distrahert drivere er en viktig medvirkende faktor til motorkjøretøy ulykke priser over hele USA.

Fare for førere, passasjerer og tilskuere

Ifølge forskning publisert av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) og Virginia Tech transport Institute, spiller driver uoppmerksomhet en rolle i nesten 80 prosent av sammenbruddet og 65 prosent av nær-krasjer. Studien identifisert driveren distraksjon som en medvirkende faktor i 93 prosent av påkjørsler bakfra.

Når driverne er distrahert av noen aktivitet, enten snakker på en mobiltelefon, er tekstil eller tuning en radio, deres svar på endrede trafikkforhold forsinket. En forsinket reaksjon fører til tregere oppbremsing svar, kortere stopp avstander og høyere innvirkning kollisjoner fordi distrahert driveren ikke har brukt bremsene i tid, ifølge en rapport for 2011 fra NHTSA og Verdens helseorganisasjon. Distrahert kjøring, gjør det mer sannsynlig at en driver vil True livene til passasjerer, tilskuere og seg selv. Drivere som bruker mobiltelefoner er fire ganger så sannsynlig vil komme inn krasjer alvorlige nok til å forårsake skade, ifølge Insurance Institute for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet).

En analyse av politiet-rapporterte data i US Department of Transportation angir at 3,331 mennesker ble drept, og 393,000 ble skadet i krasj som involvert distraksjonen kjøring i 2011, ifølge Kollisjonslaboratoriet. Det er sannsynlig at disse tallene faktisk undervurdere rollen distraksjonen kjøring som en medvirkende faktor i krasjer.

Ifølge NHTSAS nettsted, Distraction.Gov, inkluderer de vanligste typene av distraksjoner som føre til alvorlige skader eller død:

• Tekstil

• Bruke en mobiltelefon eller en smarttelefon

• Spiser og drikker

• Snakker med passasjerer

• Grooming

• Lesing, inkludert kart

• Bruke et navigasjonssystem

• Ser en video

• Justere en radio, CD-spiller eller MP3-spiller

Tekstil og bruker håndholdt telefoner mens du kjører er trolig de mest farlige aktivitetene, som de forlange brukernes å ta deres øyne av veien - og mange av dem distrahert drivere årsaken alvorlig påkjørsler fordi de ikke klarer å bremse før virkningen.

Unnlatelse av å brems før innvirkning ansvarlig for alvorlig påkjørsler

God kjøring reflekser har utvilsomt reddet mange liv. Mens alle sjåførene bli distrahert, kan raske reaksjoner unngå eller redusere alvorlighetsgraden av bilulykke skader. Imidlertid krever de raske reaksjonene vanligvis betaler oppmerksomhet til veien og de andre driverne rundt deg. Drivere som ikke klarer å bruke sine bremser når en ulykke er nært forestående gjøre påkjørsler verre og ofte føre til alvorlig personskade eller død for dem i bilen de treffer.

På Horn Law Firm tar vi kjøring seriøst. Gjennom kjøre ved eksempel, en fellesskapet service-organisasjon dedikert til å fremme driveren sikkerhet, vårt firma har inngått samarbeid med skoler, politi, grupper i samfunnet og andre til å bidra til å implementere effektive driveren sikkerhet kampanjer som oppfordrer drivere til å modellere vaner og atferd som beskytter dem, sine passasjerer, og andre på veien.