Biler

Hvorfor kan du vurdere å kjøpe 2011-golf-bil i dag

Styrke, holdbarheten og størrelsen på 2011 Golf bilen har alltid gjort det en bil for å bli elsket blant dem som verdsetter vehicular smak. Golf-bil er en bil som folk elsker fordi det er en bil for hver om og clime. Det passer enhver person, og den kan stå mot de strengeste bruk. Det er en bil som har vunnet hjertene til mange som har funnet det er perfekt for multi-purposes. Har du brukt noen annen bil men ennå å bruke Golf bil, mest spesielt 2011 Golf bilen?

Da er du mangler fordi bortsett fra det faktum at Golf er en bil og et verktøy til skatten, den nyeste modellen med alle nye funksjoner og forbedringer som ville gjøre en god partner å ha rundt. Dette er en bil at en person eller familie kunne kjøpe og det er innenfor rekkevidde for nesten hvem som helst. Hva er de tingene i den nye modellen som har gjort det et valg i disse moderne tider, og hvordan kan man ta nytte av disse forbedringene?

Mens det bør fremgå at forskjellene mellom den gamle Golf bilen og den nye 2011 Golf ikke er så store og betydelige, det stillbilder kommer med nok stor spesifikasjoner til å gjøre leder omdreining. Det et trøkk og blant brukere av de gamle Golf-typene, den nye lag er noe anskaffes, etter å ha testet og bevist VW Golf makt. Den har en 2,5-liters 5-sylinder motor med oppvarmet front seter, funksjoner for iPod og navigasjonssystemer blant andre flotte funksjoner og forbedret installasjoner. Og mens 4-dørs TDI modellen leveres med en spør pris av $22,959, Volkswagen ledelsen er fullt ennå for å løslate prisen for 2011 VW Golf og dette er noe mange mennesker ser frem til å vite.

Og mens det har mange vurderinger og anbefalinger organisasjoner som bil og sjåfør, Autoblog, forbruker Guide og Jalopnik blant andre, 2011 Golf bilen er noe som er satt til å slå sine forgjengere i produksjonslinjen. De generelle ytelsen er rart og når man vurderer sin holdbarhet og bølgende motor styrke, en ville være overbevist om at det er en god og verdig investering for å gjøre. Ytelse på motoren har blitt sammenlignet med å styrke og robusthet av en hest. Investere i Golf-bil ville sikkert gi mer enn personen noensinne kan håpe på og ville du ikke trenger å holde på å endre biler som om det var klær.

Den ytre utformingen av Volkswagen Golf fortsatt enkel å sin sanne tysk tradisjon, og mens mange ville ikke virkelig enkelheten til den ytre utformingen, eksklusive holdbarhet og verdier av formålene som det er bygget for å betjene rikelig gjør opp for. Og mens det er mange som fortsatt elsker sin naturlige enkelhet i en ekte Volkswagen tradisjon, er det fortsatt best til å skje med sitt slag blant mange biler. Tross alt, Googles hjemmeside er veldig enkelt og kan beskrives som tørt, men vi vet alle at det et trøkk og under det enkle Eksteriøret er kraftige verktøy for å transformere en virksomhet og liv; så er det med Golf 2011.

Og flytter på å diskutere interiør design og funksjoner, 2011 Golf fortsatt har enkelhet som et trøkk. Interiøret er laget av svært høy og holdbare materialer som ville overleve bilen selv og uten lure driver; alt er plassert der det er ment for å tjene maksimalt formål. Fra dashboard til seter, kan du være sikker på at du har investert i høy klasse materialer som går med verdien av bilen selv.

Mekanisk sikkerheten til denne fantastiske Volkswagen modell bil som fortsetter å forvirre mange mennesker. Mens det overholder de høyeste nivåene av sikkerhetsstandarder, den overholder alle regulerende regler for sikkerhet, og du kan være trygg på at du er i gode hender mens du kjører. Og selv om den føderale regjeringen ikke har faktisk gitt ut resultatet for 2011 Golf crash test stemmer, topp forsikringsselskaper har plukket modellen som "Topp sikkerhet plukke".

Mens det kan være observert at garantien for 2011-Golf er ennå offentliggjort, kan man være sikker på at det ikke ville være mindre enn hva henter for sin 2010 modell. Med i 2010, det er en 36 000 miles eller en tre års garanti og en 5 år eller 60.000 powertrain garanti, det er fullt forventet at det ikke ville være mindre for 2011-modellen av Volkswagen Golf.