Biler

Dekk skade og hvordan å håndtere det.

Utslitt dekk er en katastrofe som venter på å skje. Tildelt, moderne dekkene sprakk ikke å føre biler å careen ut av kontroll (som filmer), men hvis du ikke er forsiktig, som små skrapemerker merke på sideveggen kunne utvide og føre til en ulykke.

Tyr slitasje er en naturlig forekomst, men identifiserer skade og å reparere den vil forlenge levetiden. Som det er, dekk er dyre, og selv om de kan vare opptil 20.000 miles, værforhold eller en skarp gjenstand kan alvorlig kuttet kort deres liv.

Ytre skader: mønsteret er mønster på dekkene. Men det er ikke bare noe som gjør dekk ser bra ut. Slitebanen er det som holder biler fra skrens av gripende veibanen. Alle kjøretøy har treads på deres dekk sperring racing biler som er glatt å aktivere høy hastighet.

Skade å trå er ikke alltid føre til bekymring hvis det skyldes vanlig slitasje og tåre. Unormal slitasje som er ensidig angir imidlertid at hjulene er tilbøyelig til retningen til bevegelse. Det har også resultater fra overdreven svinger i høy hastighet.

Løsningen er å utføre en justering og akselen. Hvis skaden er ensidig på skulderen, brukes den samme løsningen. Forresten, årsaken for ensidig skulder skade er vanligvis tilskrevet ujevn lastfordeling og høye tyngdepunkt.

Trå skade kan også resultatet fra en dårlig oppbremsing mekanisme og kjører over ulendt terreng. I dette tilfellet, vil kjøpe off-road dekk og reparere bremsene hjelpe.

Sideveggen skade: sideveggen er området under slitebanen, delen som er glatt, så å si. Til tross for å være så tøff som resten av dekket, kan skarpe gjenstander, under inflasjon, kjemikalier og høy fuktighet forårsake tidlig slitasje. Sprekker er en indikasjon på at noe er galt.

Dersom trykket er problemet, er holde dekk tilstrekkelig oppblåst løsningen. Hvis det er terrenget, å kjøpe et nytt sett med off-road dekk eller kjører sakte. Noen sideveggen skader er forårsaket av kjemikalier som er brukt til å rense dekk så hvis dette er mistenkt, bilvask kan bli bedt om å holde seg til vann. Høyt trykk slanger brukes i renhold er en annen gjerningsmann men ikke så vanlig.

Perle skade: perlen er den nederste delen av et dekk, delen som kobler seg til kanten av et hjul. Det er en viktig komponent som det holder hele dekket på plass. Gummi forsterket med stål kabler gir den stabilitet og holdbarhet, men som løpebaner og dekksider, kan det noen ganger bli skadet.

Problemer med perler oppstår vanligvis i off-road kjøretøyer og når rock kravlesøk. Drivere kan redusere dekk press for å øke kontaktflate, og hvis dette er tilfelle, perlen kan bli forsinket. Beadlocks kan brukes til å holde dekket på plass til tross for et fall i press. Hvis du imidlertid er årsaken til skade på grunn av skarpe gjenstander i ulendt terreng, hyppige dekk er vanligvis nødvendig.

Det er viktig å huske at sjansene for å bli solgt defekte dekk er veldig slank. Alle dekk, selv mindre merkevarer, er bygget til høye standarder så uansett skader blir tålt er hovedsakelig på grunn av miljømessige faktorer. Gjennomføre regelmessige kontroller kan sterkt bidra til å kutte kostnader som erstatning dekk er alltid dyre. DIY alternativer vare ikke lenge, og burde ikke bli stolt på å fikse alvorlige skader. Profesjonell reparasjon og/eller erstatning er de beste løsningene.