Biler

Tips opprettholde dekkene av bilen

Dekk er den viktigste delen av alle kjøretøyer som bileiere bør alltid ta godt vare på, men mange nyskapende vedlikehold gadgets og betyr, de fleste har oversett sin betydning. Bildekk skal vedlikeholdes riktig slik at man kan ha sine fordeler inkluderer drivstofføkonomi som skjer for å være det mest fordelaktige aspektet ved å opprettholde en bil. Så, hvis du skal reise videre, disse tipsene kan være til nytte for deg.

Over alt, bilen må ha slags dekk som passer sine funksjoner og så må du velge riktig. Dette er fordi ytelsen til bilen, særlig dets akselerasjon, bremsing og styring, kan sterkt kontrollert eller påvirket av dekkene.

Hvis du bruker bilen regelmessig, smelter friksjon mellom veidekker og hjulene noe dem. Mønsteret som du kan se på noen dekk sikrer hjulene miste trekkraft og gjør at det å holde fast på veien overflater. Derfor er det bare den beste måten å erstatte dekkene hvis de har nådd slitebanen dybden eller de er slitt for å sikre sikkerheten til alle. Det er anbefalt sikkerhetspolicyen, bør du umiddelbart kunne har erstattet bil dekkene hvis de har nådd en 1.66 mm slitebanen dybde.

Bileiere bør også ta hensyn til en annen vurdering - dekktrykket. Ved å holde det rette trykket i dekkene, kan du være sikker på at du kan ha stor kontroll i bilen, og du kan oppnå god drivstofføkonomi. Det er ikke bare hullene som bringe problemer til dekkene, men også dekk kan miste luft på grunn av endringer i temperatur og flukten av luft. Derfor bør hver måned dekktrykket kontrolleres. Du kan ha rett presset for bil dekkene gjennom bilen manualen.

Det er også viktig å ta vare på bilen hjul justering og riktig balansere. Riktig balanse kan beskytte hjuloppheng, styring, og bærer på bilen din. Ikke bare det, saldoen kan også hindre vibrasjoner som skade bilen, og dermed oppnå mer liv ut av bil dekkene. Samtidig er som du kjøper et nytt sett med dekk eller i øyeblikket du erstatte dem det perfekte tidspunktet å gjøre dette.

Det kan ikke være lett konkludert at hjulet justeringen er i dårlig forfatning mens du kjører. Hvis du merket en ujevn slitasje på dekkene av bilen, er det positivt at det har en feil justering. Hvis noensinne ønsket å vite nøyaktig hvis bilen hjul i riktig justering, kontakter en ekspert og la ham være en undersøke bilen for deg.

Tilgjengelighet av bil dekkene ikke kan måles lett av rettferdig ser for dem. Videre har det vært ingen angitte regler som må følges skikkelig erstatte bildekk. Likevel, brukerhåndboken bil har nødvendige detaljer i å gjøre. Og selvfølgelig, hvis dekkene har blitt brukt i svært lang tid, sier, 10 år eller mer, er det bare et perfekt valg å erstatte den. I mellomtiden, hvis dekkene er bare brukt i 5 år eller mer så lenge det ikke overstiger 10 års bruk, har det sjekket hvert år.

Viktigst av alt, ansette noen som er erfarne i Bilpleie, er den beste måten å holde dekkene i running orden. Gjennom denne strategien, kan du være sikker på at de beste forholdene er leveres og vedlikeholdes i dekkene.