Biler

Lovet industrien jobber og virkeligheten - bilprodusenter glede?

USA har igjen senket BNP vekst forventningene for 2013 og 2014 nesten hva jeg ville vurdere en margin for feil, betyr, alt fra nullvekst bare over 2%, uansett, som ikke skal gjøre oss noen favoriserer for jobben utvidelse, og det er sikkert ikke kommer til å hjelpe regjeringen hindre opprørende budsjettunderskudd. Noen hevder at FED, føderale regjeringen og våre selvutnevnte viktige politiske ledere gjør alt de kan for å forbedre jobbmuligheter.

Dessverre, det er Federal Reserve jobb å skape arbeidsplasser, eller er de veldig flink. Vi vet allerede at politikere er ikke god på å skape arbeidsplasser, som de fleste har aldri kjørt en bedrift i sitt liv, de er like god på andres penger - penger, skattebetalere. Selvfølgelig, holder ingen av disse fakta politikere, sentrale bankfolk eller regjeringen tute eget horn på den liten anelse gode nyheter på den økonomiske fronten.

Det var en interessant artikkel i Wall Street Journal på 19 August 2013 tittelen; "Produserer gevinst bakken - smalere handel gapet er tegn på en ny konkurransefortrinn amerikanske fabrikken," av James R. Hagerty. Da jeg leste at pent skrevet stykke, lurte jeg på hvordan denne tittelen ble opprettet fordi økningen var så veldig liten som å være innenfor feilmarginen, selv diagrammet i artikkelen viste så.

Dermed gevinster er "ubetydelig" i mitt syn, og sikkert ikke verdt skryt ca - Vel, med mindre du har en politisk propaganda maskin - så det er fornuftig å fremme positive tall uansett hvor liten. Videre er mye av produksjon gevinster på grunn av bilindustrien som igjen gjør "lett lån" mindre enn kvalifisert bilkjøpere. Du skjønner, jeg trodde alle at industrien fikk deres erfaringer før du selger $50.000 SUV på leieavtaler med tilbake garantier for 50% av verdi.

Du ville ha trodd at alle amerikanere ville ha lært sine leksjoner etter store boligkrisen, med disse ARM lånene og peddling BS papir og bunting nonsens CDOs. Men nei, fordi her går vi igjen med posten auto salgstallene øker behovet for å etterfylle forhandler med flere biler, dermed mer produksjon - nå da, som jeg forakter ordet "bærekraftig" disse siste produksjon tallene er nettopp. Faktisk, jeg håper du kan vurdere alt dette og tenke på det - det er tid for en annen oppvekker.