Biler

Hyundai ix35

Hyundais nyeste modellen, ix35, bagged bil år 2013 på honestjohn. Det synes passende da bilens funksjoner og høydepunkter og finne ut hva gjør det så populært.

Ser

Hyundai ix35 er en crossover med stilige kant. Formet som en fluidic skulptur og utstyrt med projeksjon frontlykter, gjør bilen inntrykk.

Oppvarmede seter

Standardfunksjon i ix35 er Seteoppvarming foran og bak bilen. Dette er flott for å holde alle familie bunnen varme i iskalde vintre.

Bluetooth

En standard funksjon i denne modellen er Bluetooth ®. Enheten har stemmegjenkjenning, og kobles til telefonen slik at du kan foreta og motta anrop med sikkerhet og enkelhet mens du kjører. Eller du kan bruke den til å streame musikk fra håndsettet ditt Bluetooth trådløs.

Media

Denne bilen har mye å tilby i teknologi avdeling. Premium modeller har en avansert satellitt styringen system installert, alle tilgjengelig via en berøringsskjerm. Dette skjermbildet kan også vise bakfra kameraer, gjør parkering en enklere oppgave. Topp-modellene har også syv høyttalere, forsterker og subwoofer.

Søkemotor

Ix35 er tilgjengelig med en bensin eller diesel motor. Bensinmotor rangerer på en 1,6 liter og leverer 136PS mens det finnes tre typer dieselmotor: en 1,7 liter med 115 PS, en 2,0 liter med 135PS og en 2.0 183PS. Alternativet mektigste inneholder også en seks hastigheten automatisk kraftoverføring.

2WD eller 4WD

Avhengig av motoren, kan Hyundai-ix35 kjøpes som en to-hjul eller firehjulsdrift. 2,0 Liter dieselmotor bestemmer også automatisk om 4WD systemet er nødvendig, bare gå tilbake til 4WD i vanskelige kjøreforhold.

Effektiv

1.6 GDi bensin motoren er tilgjengelig med den ekstra ekstra for et stopp & gå (ISG) system. Denne funksjonen slår motoren og på enkelt så drivstoff kan lagres når bilen er et standstillat lys eller i trafikken.

Sikkerhet

Hyundai har ikke holdt tilbake på sikkerhet med denne modellen. Bilen har en 5 * NCAP sikkerhet score (flest poeng) og dette er ned til en kombinasjon av viktige funksjoner. Anti-Lock bremser, electronic brake force distribution, en elektronisk program og reversere systemer er alle attributter som hjelper føreren å holde bilen under kontroll. I tillegg er bilen utstyrt med seks kollisjonsputer, barn sete ankere og en airbag deaktivering alternativ for forsetet. Det er også en "Følg-meg-home" funksjon montert i lysene, automatisk belyst vei i en mørk parkeringsplass eller på døren.

Enkel

Denne bilen har teknologien å hjelpe du kjører opp og ned bakker med letthet. Det er en Hill-start Assist-funksjonen installert for å stoppe bilen ruller tilbake som driver trekker bort på åsene. I tillegg er det nedoverbakke bremsekontroll 4WD modeller. Når aktivert, bilen vil stige på en kontrollert tempo, lindrende føreren av måtte holde nede bremsen. Denne funksjonen er spesielt effektiv for off-road kjøring.