Biler

Drivstoff leveringssystem - vedlikeholdstips

Drivstoff leveringssystem (FDS) er en viktig av bilens motor. Hovedkomponentene i FDS er drivstofftanken, pumpe innsettingssamlingen og sprøytebrukere, overføring drivstoffpumpe og drivstoff system filtrering produkter. Funksjonen til FDS inkluderer leverer, overføre, rengjøring og levere drivstoff riktig for å lette forbrenning og generere strøm.

Drivstoff leveringssystem er utsatt for ulike nivåer av load; ulike værforhold som kalde, sommer, regn, veiforhold, eksterne atmosfære, etc. Dette er sannsynlig å påvirke søkemotorens resultater. Jevnlig vedlikehold er derfor viktig for optimal fungerer. Denne artikkelen omhandler tips som hjelper deg holde bilens FDS.

Bruk høy kvalitet

Bruker høykvalitets drivstoff hjelper engine utføre på en høyere effektivitet. Følg produsentens retningslinjer i denne forbindelse. Kontroller at drivstoff ikke inneholder forurensninger, fordi selv om forurensninger er ganske lav, de fører til ytelse under det optimale. Skitt og rusk i drivstoff er sannsynlig å påvirke motorens ytelser med 50%. Dette er en viktig årsak til svikt i FDS.

Hvis du er i tvil, ta en prøve av drivstoff i ren glasskrukke og holde det fortsatt i noen minutter. Hvis det er forurenset, kan du se smuss og forurensninger kommer til bunnen av glasset. Bedre å unngå slike drivstoff. Videre kjøpe drivstoff fra pålitelige, anerkjente og pålitelige stasjoner. Dette er fordi, ofte drivstoff selgere blande billig tilsetningsstoffer som kan gi problemer for deg.

Følge riktig teknikker

Holde bilen i en garasje. Dette sikrer at bilen er stabil temperatur. Hvis du ikke har slike anlegg, parker bilen på offentlige lagringsplass. I det ekstreme tilfellet når du må la bilen utenfor, dekke det en værbestandig car dekselet.

Dermed kan du sørge for å hindre forurensning fra inn systemet inkludert dyser, slanger, tanker får påvirket av skitt regnet, filtrering på pumpen.

Sikre at vann ikke angir drivstofftanken. Du trenger å holde tanken så full som mulig. Av holder tank full, kan du forhindre dannelsen av vanndamp som sannsynligvis vil bli dannet i tanken. Om natten, kan vann komme inn drivstofftanken på grunn av nedgang i temperaturen. Erstatte drivstoff/vann-skilletegn som anbefalt av produsenten.

Bruk drivstoff tilsetningsstoffer

Pass på å bruke gode drivstoff tilsetningsstoffer. Disse tilsetningsstoffer hjelpe rense drivstoff filtrene, som er ofte blokkert av sopp (ser ut som svart/brun sjokolade mousse). Drivstoff renere tilsetningsstoffer i drivstofftanken er nyttig å fjerne opphopning av skitt og rusk.

Drivstoff stasjoner kan legge tilsetningsstoffer til drivstoff, men hvis de legger til billige tilsetningsstoffer, du må legge ekstra beløp av disse. Det finnes mange tilsetningsstoffer. Av dem polyetheramine (ert) er en vanlig additiv. Om det er dyrt, er det effektive i å gjøre ventiler, sprøytebrukere og forbrenningskammeret ren.

Erstatte bensin filtre på tid

Drivstoffilter hindrer små partikler som kan angi drivstofftanken og skade drivstoffet injektoren eller forgasseren. Skifte av drivstoffilter sikrer høyere ytelse av motoren. Hvis området du bor i er utsatt for støvete vind, er det mer sannsynlig at drivstoff linjene og filtre i bilen får fast. Så sjekk og erstatt-filtre regelmessig for å sikre optimal effektivitet og drivstofføkonomi.

Tjenesten regelmessig

Få bilen betjenes av autoriserte bensinstasjoner i henhold til tjenesten planen av produsenten. Av dette, kan du sikre at du får tjenesten fra dyktige og erfarne fagfolk.

Bruk originale reservedeler

Bruk originale reservedeler. Kjøpe dem til anerkjente, autorisert auto butikker. Dette vil sikre at du kjøper ekte reservedeler. Originale reservedeler sikrer du god ytelse på bilen din. Du vil også få god kundeservice fra slike bedrifter.

Unngå å bruke billige substitutter for originale reservedeler. Slike billig reservedeler er ikke bra, fra perspektivet til produsenten, som det er usannsynlig at de er gjort i henhold til standarder av industrien.

Betimelig drivstoff leveringssystem (FDS) vedlikehold er viktig å få god ytelse og holdbarhet av motoren. Følgende tips bare diskutert, kan du kontrollere å få bedre kjøreopplevelsen fra bilen.