Biler

Hvor å sikre at du får en god avtale på en ny bil - generell kunnskap

Motoren brenner drivstoff og konverterer den til mekanisk energi til å slå hjul. Motoren kan deles inn i to hoveddeler: roterende delene og Stempelkompressorer.

Stempelkompressorer delen av motoren består av deler som stempler, kobler stenger, ventilløftere, ventiler etc. mens den roterende delen består av deler som Veivaksel, kamaksel tenning, timing utstyr etc.

Forgasseren er hjertet av motoren, som regulerer bensin og lufttilførselen og forbereder blandingen for brenning.

Fleste av forbrenningsmotor opererer på fire-takts prinsippet. Første slag eller bevegelse av stempelet fra toppen til bunnen av sylinderen kalles "Induksjon" slag. Da stempelet når bunnen av sin første slag, er den øverste delen av sylinderen fylt med blanding. Når stempelet flyttes, komprimeres blandingen. Dette er kjent som "Komprimering".

Komprimert blandingen er antennes ved hjelp av tennpluggen. Derfor foregår eksplosjon forårsaker rask ekspansjon av blandingen, som tvinger stempelet flytte nedover. Dette er kjent som den "Makt".

Fremdriften av stempelet skyldes streken forårsaker stempelet stige opp igjen i sylinderen, som til slutt kaster avgasser forårsaket på grunn av eksplosjoner av blandingen. Denne siste bevegelse av stempelet er kjent som "Eksos".

Dette er hvordan syklusen av fire-takts opererer.

Hver sylinder har to ventiler: innløp ventiler som inntak av blanding og eksos ventiler, som kaste ut eksos.

Tenningen av blandingen inne i sylinderen oppretter enorm varme. Derfor, for å forhindre overoppheting, motoren har et kjølesystem.

Vedlikehold:

Motoren må stilles inn regelmessig ved rengjøring, justering deler.Den kjøling og smøring systemer må også like oppmerksomheten å unngå store pre modnet reparasjoner til motoren.

Karosseriet og Chassis:

En bil kroppen som helhet er delt i to hoveddeler. Først er kroppen selv. Den andre delen består av kabinettet. Kroppen og chassis er sveiset eller boltet sammen som gjør en bil.

Overføringssystem:

Systemansvarlig overfører motorkraft til hjulene å sette bilen i bevegelse. De viktigste komponentene i dette systemet er clutch, girkasse og drivaksel med en differensial utstyr. Clutch kan øke eller redusere motorkraft til hjul når ønsket girkassen kan velge riktig utstyr for å unngå belastning på motoren.

Bak firehjulsdrift overføring:

Denne typen overføringssystem begynner fra svinghjulet og slutter ved å rotere bakhjulene gjennom clutch, girkasse, og propellaksel og bakakselen montering. Bakakselen samlingen inkluderer en differensial utstyr, som gjør at hjulet for å rotere på ulike hastigheter.

Front-wheel-drive overføring:

Systemansvarlig av slike biler er veldig kompakt som driver forhjulene bare. Derfor er det ingen propellaksel å overføre motorkraft fra foran til bakhjulene. Foran stasjonen samlingen med girkassen ligger foran enten foran eller parallelt til motoren.