Biler

Auto beslutningstakere rampen opp produksjonen - repo menn starte sine motorer

Den andre dagen dro jeg til en stor begivenhet i en nærliggende by. En av sponsorene var en lokal bilforretning. Da jeg gikk av messe der alle nye biler ble vist, spurte en veldig vakker kvinne (sannsynligvis en betalt modell) meg; "Hva tror du våre nyeste modeller," først hadde jeg halvparten en forestilling å si; "Jeg tror du er en babe," men akk, jeg visste faen hun snakker om bilene. Så sa jeg; "de er vakre, men jeg kan ikke råd til en," som var sannsynligvis en løgn, men jeg trodde det ville bli meg av kroken for neste linje, som jeg kunne føle en salgstricks kommer i lav og rask.

Faktisk var jeg rett sier; "Ja, du kan, vi kan få deg finansiert, vi aldri snu noen bort," jeg trodde; "nei det er skummelt!" Hun så forklarte hvordan deres finansiering program arbeidet, så jeg hørte ikke at jeg brydde seg, men hun var hyggelig å se på, og hun var allerede halvveis til sin spiel, og to personer hadde sluttet seg sammen med meg å lytte og sannsynligvis gawk på den peneste gal det den dagen.

Ja, fin og enkel semi høytrykk salg taktikk på jobben, med en finansiering planlegger å møte andres behov (spesielt bilforretning)'s og derfor bilprodusenter raking i salg disse dager. Faktisk, var det en interessant artikkel i Wall Street Journal på 19 August 2013 tittelen; "Amerikanske Auto Makers Skift produksjon i Overdrive," som forklart hvordan Detroit gjør biler igjen på nivåer ikke sett i år.

Likevel, alle i bilindustrien også vet at repo priser er så høy var de var før 2008 marked ulykken, der hvem kunne puste kunne få finansiering, jobb eller ikke. Så må jeg spørre om alle disse auto salg gjøres lovlig eller bare midlertidig tall på papir å bevise at den amerikanske regjeringen har lagret Detroit bilprodusenter, fordi siste gang jeg sjekket de ikke lagre selve byen Detroit.

Hvor har alle de repo'ed biler, lastebiler og SUVer, selv elbiler ende opp? De ender opp i auto auksjonen meter over hele landet, til slutt kommer til bruktbil mange også. Så hvis du ønsker en veldig god avtale på en ny bil, ny deg uansett, vurdere å kjøpe en repo med bare 5000 til 10.000 km på den for halv pris, fordi det er mer tilgjengelig som ikke-kvalifiserte kjøpere kan få finansiering dette enkelt. Vennligst vurdere alt dette og tror på den.