Biler

Noen av eldre i nabolaget kjøre veldig trendy biler

En av våre naboer nedover gaten handler om 75 år gammel og han fikk en ny bil. Han fortalte meg at dette vil være siste bilen han noensinne eier. Jeg antar jeg tviler på at fordi han fortsatt går 3-4 miles per dag og er helt aktiv og tenker som en ung mann - veldig oppmerksom og svært interessant å snakke også. Bedre ennå han kjøpte en kube, som er litt van som bil, og det er rød. Han giggles når han snakker om det, og jeg er så glad han er fornøyd, som han er en krigsveteran og en stand-up fyr. OK så, la oss snakke om dette skal vi?

Det var en artikkel i Wall Street Journal på 14 August 2013 tittelen; "Hvem er kjøpe små biler eldre - aldrende Boomers er Prime kjøpere for små biler som Auto beslutningstakere skjønte ville Woo Hipsters," av Christina Rogers, som bemerket at "42% av subcompact bilen kjøpere i år var nær pensjonsalder."

Bedømme fra artikkelen jeg antar dette er ikke en uvanlig hendelse, selv for en 75 - åring. Nå da, før vi kritisere denne Herren for å opptre som en svimmel tenåring, og tror at han bør handle mer sin alder, vurdere disse fakta. Denne lille kube bilen hans blir nesten 30 miles en gallon. Bilen hans tidligere var en Cadillac, og hans kone hadde en SUV. De forminsket til bare én bil. De gå være-bopping rundt i byen, og trenger ikke å bekymre deg for å skrape andre kjøretøy mens de er parkering. Bilen er liten, lett å manøvrere og enkle å kjøre.

Han skulle kjøpe en elektrisk bil som en Nissan Leaf eller Chevy Volt, men denne bilen var nesten $20.000 billigere, og godt innenfor budsjettet sitt, selv vurderer sin økning i helsetjenester kostnader på grunn av ObamaCare. Han er din typisk millionaire naboen, villig til å kaste bort sine hardt opptjente penger og ikke helt trygg vår økonomiske fremtid. Han ta ikke noen risiko, og han er en svært sparsommelig gentleman. Han er mye klokere enn unge menn og kvinner som den bilen ble utviklet for, men det passer hans helt fint.

Er dette en ny trend av eldre folk til å kjøre en yngre person trendy bil? Jeg tror det er, og jeg tror også denne trenden vil fortsette, fordi andre naboer i området bare elsker sin lille bil, og har foreslått å deres ektefeller, men de også gå ut og kjøpe en. Vennligst vurdere alt dette og tror på den.