Biler

Spare pengene dine selskapet ved å kjøpe en brukt scissor heis

De er så mye en del av vår industrielle landskapet som vi tar dem helt for gitt. Saks heiser er antennen arbeid plattformer som flytter utelukkende i vertikal retning. Plattformen, tilgjengelig i forskjellige dimensjoner og beskyttet av en sjøreling, er montert på en rekke krysset støtter som kan skjules eller vises loddrett og noen ganger har filtypen lenger aktivere mennesker og varer til å flytte nærmere arbeidsområdet.

Pneumatiske heiser, hydrauliske, elektriske eller mekanisk drevet scissor heiser tillate Manthang og av plattformen kan gjengis sikker og jerk-fri, dermed redusere risikoen livsfarlig teknikere bruker den og forbedrer også sikkerheten av varer og materiale lastet på den. De tillater rask, midlertidig tilgang til arbeidsområder som er plassert på en høyde. Høydene tilgjengelig kan variere fra ti eller tjue meter til seksti meter pluss. Et annet navn for saks heiser er "cherry picker", og de er relativt enkle å betjene, vanligvis av personer som er blitt spesielt utdannet i sin drift. De har også flere funksjoner og tilbehør som tillater arbeids-styrken elektriske, mekaniske og etterbehandling arbeider i byggebransjen. Saks heiser kan tar mindre plass, er bærbar og lagres og sette opp lett.

Slike heavy-duty utstyr kommer til en bratt pris. Men er et alternativ å identifisere og kjøpe en brukt scissor heis som er i god stand. Dette kan spare store penger utgående firmaet siden brukt utstyr koster en brøkdel av prisen på nytt. Forutsatt at det er i god stand og krever bare ekstern touch-ups som maling eller fett, er dette en klok investering selv om den mangler de smart utseende av en splitter ny. Det kan også spare firmaet regelmessige tap forbundet med den plutselige avskrivningen på nytt utstyr. Leasing og leie kan være nesten like dyrt som kjøpe nye, og denne prosessen har sitt eget sett av risiko.

Før du kjøper en brukt scissor Heis, sikre at du er klar over funksjonen den utfører og gjøre en guesstimate om hvor mye det egentlig skal brukes. Identifisere modellen du vil basert på funksjonene og se etter denne. Mange scissor heis selskapene er i kontakt med brukt utstyr forhandlere og kan peke deg i riktig retning. Tilnærming en forhandler anbefalt av pålitelige venner, familie eller kolleger. Se etter tegn til storskala reparasjon, rust, utslitt bevegelige deler, skade osv. Husk også at en brukt en ikke vil ha de siste funksjonene som tilbys av firmaet.

Forutsatt brukt scissor heisen har ingen sikkerhet eller store problemer, er dette et flott alternativ for spare pengene dine selskap som kan settes til bedre bruk andre steder.