Biler

Hvordan du kan reparere en plast frontruten

Plast frontruten er mindre sannsynlig å bryte sammenlignet med glasset frontruten og de er veldig holdbare. Mange av plast frontruten er sikker når satt under stress sammenlignet med glass frontruter. Finne en erstatning for plast frontruten ikke er en lek, men gode er nyheten at de kan faktisk repareres hvis skader er forårsaket dem.

Plast frontruten bør vaskes på begge sider med varmt vann og vask oppvaskmiddel. Sprekken skal rengjøres grundig og en 100% bomull klut bør brukes til å rense frontruten slik at avlysning av polert overflaten skal unngås. Du bør kontrollere at skitt eller fett riktig fjernet fordi det kan hindre løsemiddel sement som brukes til sikring av knust plast. Hvis det ikke er riktig sementert, kan sprekken fortsette å dele.

Sprakk området bør bli tapet med maleren maskeringstape, forlate en ¼ "grense eksponert plast på alle sider av sprekken. Hvis løsemiddel sement søl på frontruten overflaten, kan det arr finish. Båndet bidrar med å skape en barriere mellom sement og frontruten.

Videre skal applikatoren flasken fylles halvveis med løsemiddel sement. Akryl løsemiddel sement er ideell for nesten alle gjennomsiktig plast og med bruk av tommelen og pekefingeren, bør du bruke presset til sidene av flasken til væsken nesten blir til toppen. Trykket skal frigis litt og et vakuum opprettes i flasken, forebygge sement renner når flasken beveges all gjennom programmet prosessen.

For å reparere en UTV plast frontruten, bør du bruke en tynn perle sement ned lengden på sprekk på den ene siden av frontruten. Sement vil være forårsaket å fylle sprekken gjennom kapillære handling og etter sement er lov til å tørke i to timer, maske tape burde bli fjernet. Båndet skal deretter brukes rundt sprekk på den andre siden forlate en ¼ "kantlinje rundt sprekke. En tynn perle sement bør så anvendt og lov til å tørke i 24 timer.

Deretter bør en liten polering sammensatt brukes på 100% bomull klut. Den gjenværende maskeringstape bør fjernes fra rundt sprekke og området bør være polert til eventuelle gjenværende sement har blitt polert bort. Det rasping sammensatt består av et slipemiddel som spiser den gjenværende lim, mens plast er klart. Begge sider av frontruten bør vaskes igjen med vask oppvaskmiddel.