Biler

Nissan micra aktiv - aktivt appellere til pris bevisste indianere

Nissan, japansk bil selskapet kom til indiske markedet i 2005 med fullstendig bygget enheten sin SUV, X-rettssaken. Med litt kunnskap om markedet, merket tilbrakte de første årene med å etablere et anstendig forhandler nettverk og produksjonsanlegg gjennom støtte fra holder Automotive India og global partner Renault. Etter fem år med sin reise i India lansert Nissan sin første kombi Micra i 2010. Salg tallene var ganske anstendig og Micra sammen med Sunny klarte å gi en innføring i merkevaren i India. Men arbeidet gjorde ikke det japanske auto giganten en stor aktør i landet. I skyggen av varme selge biler som Maruti Suzuki Swift, Maruti Suzuki Alto K10 og Hyundai i10 klarer Nissan kombi ikke å takeaway stor andel. Realisere behovene for indiske forbrukere, merket gjort noen endringer i kombi porteføljen ved å introdusere den oppgraderte versjonen av Micra. Å være pris på Rs. 4.8 lakh, var det ikke denne nye Micra som arrestert spotlight. Den Micra aktive, som ble lansert sammen med den oppgraderte ny Micra, skapte overskrifter på grunn av sin lave priser.

Mens oppgradert Nissan Micra er bygd rundt temaet sportslighet, stil, aggresjon og komfort, har den Micra aktive kommet ut som en unge, entusiastiske liten bil som innser savnene av forbrukeren godt. Med endret støtfanger, svart dør omgir håndtak og ORVM og formørket hodelykt liten bil ser mer tiltalende. Denne utformingen omfatter også bekostning klipping siden den svarte fargede håndtak og ORVM koster lavere enn kroppen farget de. Dashbordet for denne lille bilen har gjennomgått endringer i å skjære forskjell high-end Micra og denne bilen. Selv om interiøret ser ren, utstyr, materialer og trimme er satt sammen pent å gi en koselig følelse under hver stasjon. Mens det er kompromiss i bruk av materialer Nissan ikke har glemt å ta noen grunnleggende utstyr som ABS og kollisjonsputer.

Lanseringen av denne bilen kan være om at Nissan prøver å imøtekomme behovene til grunnleggende forbrukere i India, men mange i bransjen også kaller dette er en prøve før lanseringen av sin berømte Datsun merkevare i landet. Hva kan være trinnene tatt av selskapet i fremtiden, men gjennom Micra aktive Nissan har sikkert satt sine biler nærmere vanlige mann i India. Denne lanseringen og andre annonsekampanjer har Nissan registrert salg tur under måneden av juli 2013. Denne veksten er en positiv notat for selskapet siden indiske auto segmentet går gjennom tøffe tider som nå. Hoder på Nissan tror at voksende forhandler nettverk vil spille en avgjørende rolle for veksten av selskapet i fremtiden. Med mindre enn 100 forhandlere i hånden er Nissans nåværende markedsandel i India mindre enn 2%. Med lanseringen av Datsun gå i tidlig 2014, en rekke modeller er forventet fra japansk huset i de neste årene. Visjonen om Carlos Ghosn som styreformann og CEO av Nissan, Japan, synes å være klart. Under hans ledelse er Nissan ser videresende for å ha bedre forretningsmuligheter i voksende markeder som Russland, India og Indonesia. Hvis alt fungerer i henhold til planene, mange flere kunde-sentriske modeller lik Datsun gå og Nissan Micra aktiv i India kan forventes fra auto-maker og med disse modellene utvikle markeder vil bidra om lag 60 prosent av globale totalsalget Nissan i neste tre årene.