Biler

Honda forbause trenger gjennom urørt markeder

Honda kom ut med en fantastisk løsning for indiske markedet gjennom lanseringen av entry-level sedan, forbause. Denne løsningen, rent indisk i alle egenskapene, overrasket rivaler gjennom en imponerende prislapp mens kilometerstand på sin dieselmotor elektrifisert markedet. Forbause ble snart snakk by for disse to forbausende faktorer. Selv før lanseringen oversvømmet forhandlerne med reservasjoner og etterspørsel ledelse viste seg for å være en stor utfordring for Honda. Det var flere tester for selskapet med lanseringen av EcoSport som skjedde i juni 2013. Bil Kritikken forventet at EcoSport ville ta rampelyset av forbause. En måned tidligere lanseringen av denne kompakte SUV og tall Vis at både EcoSport og Imponer har gjort en fremragende jobb for sine selskaper.

Honda har presterte å selge 6,515 enheter av entry-level sedan i juli 2013. I et marked der de fleste av sine konkurrenter er vitne nedgang i salg, har forbause sett en vekst på mer enn 31 prosent i forhold til salget i juni. På grunn av kvaliteten på produktene og tillit Honda har opptjent i India, er bilen forventet å fortsette sin suksessrike kjøre i fremtiden.

Honda har alltid stått som et symbol på lang levetid og raffinement i indiske markedet. Har denne merkevaren, var selskapet ikke helt vellykket i gjennomtrengende markedet i stor grad å ta bort hot-kaken. Japansk auto store tok sin tid å sette prisen rett og direkte mot grunnleggende behov indiske forbrukeren. Indianerne har alltid krevd for praktisk og drivstoff-effektive biler og denne gangen Honda klarte å gi dem akkurat det til riktig pris.

Med priser og kjørelengde på plass var det ikke veldig vanskelig for Honda å true markedsleder Maruti Suzuki Swift DZire. Men med et skifte i fase i indisk automatisk avstand det har vært nyere konkurrenter for sedan. Den kompakte SUV - Ford EcoSport, med sin imponerende design og funksjonalitet, har hypnotisert publikum. Det bærer tre typer motorer og finnes i flere varianter. Selv om bilen ser rett og slett fantastisk, er kilometerstand hevdet av 1,5 L dieselmotor av EcoSport mindre enn Amaze. Hondas diesel bil slår kompakte SUV i makt også.

En annen er fordel for Honda over Ford med ventetiden. Men det er tre forskjellige motorer i alternativlisten for EcoSport, bortsett fra en eller to diesel varianter har de fleste andre biler en ventetid på mer enn 8 måneder til 1 år. Med slike lange venter perioder det finnes muligheter til forhandlere miste kunder. Selv om produksjonskapasitet på Honda er mindre forbause har en ventetid rundt 2 måneder. Selskapet har planer om å rampen opp produksjonen av denne sedan som i fremtiden kan innskrenke perioden.

Forbause, i utgangspunktet rettet mot voksende markeder som India, er bygd for å nå en annen kategori av forbrukere i forhold til andre sedan fra Honda som byen og Civic. Har som mål å trenge gjennom urørt markeder, har Honda planer om å utvide sin forhandler nettverk majorly i lag-II og tier-III byer. Selskapet mener at om lag to tredel av salg av forbause blir fra disse regionene i fremtiden.