Biler

Hvor å finne brukte biler til salgs - private eiere vs forhandlere

Kjøpe en forsiktig brukt bil i stedet for en splitter ny er en flott måte å spare penger og holde din forsikring priser lav. Hvis du er usikker på hvor du skal finne pålitelig brukt biler for salg, er her noen fremgangsmåter samt iboende fordeler og ulemper.

Du kan finne private eiere som har brukt biler for salg gjennom nettsteder, annonser i aviser eller bare muntlig. Denne tilnærmingen kan land med noen gode tilbud. Hvis du skal salg eller å utforske nabolaget til biler med "Til salgs" skilt på dem, det er alltid en sjanse du vil slå gull ved å finne en rimelig bil med lav kilometerstand. Noen private eiere prøver å bli kvitt sine biler raskt fordi de måtte flytte eller de trenger raske penger. Andre har gjort forskning for å finne ut hvor mye bilen er faktisk verdt. Andre bare ikke bryr seg og bare vil bilen utenfor deres eiendom. Uansett hva omstendigheter er sine tap din gevinst.

Men kommer kjøper fra en privat eier med noen klare ulemper. Du vil finne at noen mennesker er knyttet til sine biler og villige til å del med minnet på dem, så de gjør forhandlinger vanskeligere enn de må være. Dessuten, trenger du ikke alle forbruker beskyttelse når du kjøper fra en privat eier, som de fleste statlige garanti lover ikke strekker til privat salg. Så hvis du kjøper en bil fra en privat eier og du oppdage at det har alvorlige mekaniske problemer når du kjører den hjem, må du bitre, om den gamle eieren visste bilen hans hadde problemer eller ikke.

På den annen side, hvis du kan finne brukte biler for salg fra en klarert forhandlere, får du tryggheten som følger med å vite du har viss beskyttelse som forbruker. Du vil sannsynligvis være beskyttet av på statens garantier eller garanterer salgbarhet lover. Dessuten, eid kjøpe en bil gjennom sertifisert pre programmet kunne gi deg den ekstra sikkerheten du trenger. Biler er sertifisert pre eid er utsatt for omfattende mekanisk og kosmetisk inspeksjon før de er lagt ut for salg, og de er ofte dekket av garantier som gir nyttig ekstra funksjoner, for eksempel veihjelp.

Forhandlingsprosessen går ofte mye bedre med forhandlere. Tross alt, selger de produkter, ikke deres dyrebare eiendeler. Noen ganger vil de kaste i ekstra gratistjenester å forsegle avtalen.

Hvis du ikke har alle kontanter på hånden for din nye bil, kan en forhandler gi deg med finansiering tjenester. Når du kjøper fra en privat eier, må du enten betale hele summen forhånd eller få et lån fra en bank.