Biler

Hva skal se etter når du kjøper brukte biler

Hvis du er shopping for en tidligere eide kjøretøy, sørg for å gjøre din forskning før du går til forhandleren. Hvis du bare for å se deg rundt og se hva de har tilgjengelig, vil du sannsynligvis ende opp med å forlate en bil som ikke er riktig for deg. De fleste forhandlere har dyptgående online lager du kan lese på fritiden hjemme. Hvis du ikke allerede har en og modell i tankene, kan du se hva brukte biler de har og forskning de du kan være interessert i. Nettsteder kan gi deg nyttig spesifikasjoner og informasjon, og du kan lese om eiernes erfaringer på bil Forum. Finne ut om typen bil du vil har felles problemer eller problemområder. Måten vet du hva du skal se etter.

Når det gjelder tid til å besøke forhandleren, anmode å se bilens tittel. Hvis den er merket "redde", som betyr bilen var sannsynligvis tidligere utgjorde. Hvis du kan kjøre en bil historie rapport slik at du kan finne ut om det ble reddet, stjålet eller tilbakekalt, og du får også en liste over de tidligere eierne. Du kan også be forhandleren for bilens tjenesten mottak å finne ut mer om sin historie av mekaniske problemer.

Husk å se over alle brukte biler du er interessert i for rust. Rust er notorisk vanskelig å håndtere, og biler med rustne organer passerer ikke inspeksjon i noen stater. Også se etter feil i metall, som farget, bulkete eller blanke områder, som foreslår at bilen ble reparert etter en ulykke. Reparasjoner liten krasjer kan tjene bruktbiler greit for resten av deres liv, men det er viktig å sørge for at det var aldri en stor kollisjon. Pass på å se etter eventuelle lekkasjer under bilen.

Pop åpne panseret og se om det er noe galt i motoren bukten, som løse ledninger. Bruk en hvit klut kontrollere væsker. Bremsevæske skal gulaktig til lys brun, som te. Hvis det er mørk brun til svart, betyr bremsene sannsynlig skal føres. Oljen skal brun. Hvis det er melkeaktig, det er sannsynligvis kjølevæske i bunnpannen, og hvis den inneholder flak av metall, noe som betyr at motoren er rive seg opp. Girolje skal rød lilla, ikke brun eller svart. Kontroller at ingen av belter og slanger inneholder sprekker.

Til slutt, ta noen brukte biler du kan kjøpe for en prøvetur og se hvordan de føler. Er det skiftende jerkily? Gjør det lyder urovekkende? Det trekke til side? Vurder og stol på din intuisjon for å avgjøre om bilen er en smart Kjøp.