Biler

Vinyl kjøretøy grafikk decal program: installere store vinyl klistremerker på hette

Spørsmål: Vet noen den riktige måten å sette en hette decal på?

Svar: Nøye! Egentlig spørsmålet bør være "kjøpte du høyre decal materialet, og hvis ikke, hvorfor ikke?» Det er svært viktig når du arbeider med store dekaler dekker et område med flere curvatures som nesten alle deler av en bil som du bruker en decal materiale som er ment å installeres på denne typen substrat.

Hvis du kjøpte en merket gjort en vinyl decal materiale som skal installeres på flate som et vindu eller en flat tegn ansikt, må du brann hvem du kjøpte den fra, med mindre selvfølgelig du ikke gjorde fortelle ham hva du installerte vinyl klistremerke på. Deretter skal du skyte ham for å ikke spørre deg hva du som merket for.

Det er PSV'S (trykk følsom vinyls) som er ment å være buede rundt en konkav eller konveks overflate og gå rundt hjørner uten rynker. Materiellet "kjøretøy grafisk" så å si, er formulert på en slik måte at svingen men ikke bryte, og er mye enklere å bruke enn the feil materialet ville være.

Men hvis du kjøpte retten materiale, den riktige måten å installere merket er, som jeg sa i begynnelsen er - nøye.

God kjøretøy grafikk som er ment å vare lenge bør også ha riktig over laminat. En som vil flex i samme takt som vinyl under den. Hvis skriveren du kjøpte grafikk fra ikke vet hva han gjør, han kan ha brukt feil laminat, og du skal ha en vanskelig tid går rundt hjørner eller kan det være umulig uten delaminering eller rynker.

Når vi installerer kjøretøy grafikk, bruke vi alltid en varmepistol, selv om hårføner vil gjøre utslaget, men hvis du slipper den, har større sannsynlighet for å opphøre å drive enn en industriell varmepistol. Men hvis du vil lagre hundre dollar, bare bruk en hårføner og være forsiktig. Selvfølgelig, hvis håret dryer kostnadene hundre dollar, og det ville slutte å jobbe hvis du slipper den, kanskje vil du bla opp en hundre dollar for de industriell varmepistol som vil ha mye mindre sannsynlighet for å avslutte hvis du slippe den. Ansvarsfraskrivelse: Jeg er ikke ansvarlig for ødelagt eller ikke-prosjekttid varmepistol eller hårføner, uansett hva jeg har nevnt her.

Selvfølgelig skal panseret av bilen være rent og polert. Fortrinnsvis vokset også. Dette vil gjøre det så vinyl hette merket stikker måten det skal og har nesten ingen sjanse til peeling opp rundt kantene. Vil du bruke nevnte varme pistol/hårføner hvis det er noen dips eller rygger på panseret av bilen for å sikre at du er kjøpedyktig få materialet ligge flatt og boble gratis. Gå sakte. Ikke rush.

Hvis du har retten materiale, hvis det gjør faller i seg selv, fest på lim, har du noen sekunder å avhjelpe situasjonen før de materielle limes til seg selv og du har mistet en haug med penger. Hvis du kjøpte feil materialet (eller solgt feil materialet) eller du valgte å gå med den billigste fyren i byen som solgte deg en mindreverdig vinyl decal materiale, og det over scenariet skjer, fikk billige vinyl veldig dyrt.

Så sikre du stille spørsmål når du kjøper bilen vinyl grafikk å sikre at du får det du trenger. Minst så kan du be om pengene tilbake hvis det ikke passere mønstre.