Biler

5 tips for å få mest penger for din bruktbil

Enten du selger brukte bilen til en annen person eller handel det i til en bilforhandler å kjøpe en nyere bil, det er noen enkle trinn bør du følge for å hjelpe deg få mest penger for gamle bilen. Ved å følge disse tipsene, kan du sikre at du får mest penger tilbake for investeringen.

1) Finne ut hva det er verdt

Før du kan sette din bil for salg eller handle i til en forhandler, må du få minst en ide om hva det er verdt. Det er noen gratis bil vurdering nettsteder på nettet som vil gi deg et overslag over bilens gjeldende verdi. Kelley blå bok er a trusted navn i bilen verdivurdering bransjen og gir gratis anslag basert på bilens merke, modell, år, kjørelengde, funksjoner og andre hensyn. På bare noen få minutter, kan du finne ut hvor mye din bil er verdt så du kan sette din Prisantydning eller handle i verdi deretter.

2) Fastsette hva har brutt

Det er lurt å gjøre nødvendige reparasjoner til din bruktbil før du setter den opp for salg eller handel i. Kjøpere vil viker unna biler som ikke selges i god stand, så vurdere å endre olje, gjør at bremsene ikke knirkende og gjøre andre forbedringer og reparasjoner på bilen før du setter en "til salgs" Logg i vinduet. Hvis du vil unngå å gjøre kostbare reparasjoner før du selger den, kan du tilby kjøretøyet på "som den er" tilstand, men du må kanskje senke din Prisantydning, siden den nye eieren vil måtte betale for de reparasjonene ut av lommen.

3) Rydde opp

Noe så enkelt som vasker bilen før du selger eller handel det i kan faktisk øke mengden penger kjøper er villig til å betale. Tar bilen til bilvask, rengjøring innvendig og utvendig og tømme det noen søppel eller andre personlige elementer før du viser det til en potensiell kjøper, er du mer sannsynlig å få din Prisantydning fordi kjøperen vil se at du har tatt godt vare på kjøretøyet.

4) Handel i eller selge: det er spørsmålet

En annen viktig faktor i å få mest penger for din bruktbil er om å selge det på egenhånd eller handle i å en bilforhandler. Det er fordeler og ulemper for begge transaksjonene. Mens du kanskje kunne få mer penger ved å selge bilen til en individuell kjøper, er det ingen garanti finner du en interessert og kvalifiserte kjøper. På den annen side, en bilforhandler er sikkert å bli mer sofistikert og mindre sannsynlighet for å betale toppen dollar for handel med, men de er i bransjen for å kjøpe brukte biler. Om å selge eller bytte i brukte bilen er ikke en beslutning tas lett.

5) Har papirene i orden

Å ha service og reparasjon og en bil historie rapport fra et selskap som CARFAX på hånden kan hjelpe deg få mer for brukt bil. Kjøpere vil føle seg mer trygg i betalende din Prisantydning hvis de kan se bilen er skikkelig vedlikeholdt og ikke involvert i en ulykke.

Om du ønsker for å kjøpe nye biler eller bare prøver å få mer for brukte handel med, ved å følge disse enkle trinnene, kan du kjøre med mer penger i lommen.