Biler

10 enkle kontrollerer du kan utføre å bilen komme gjennom det mot

De fleste biler ikke sin MOT på grunn av mindre feil. Denne artikkelen er en kort guide for alle kjøretøy eier å gjennomføre 10 lett og enkel kontroller å bilen på vei til sin neste MOT pass. Mens vi ikke kan garantere et pass, kan du eliminere mange av de små tingene som vil holde deg opp.

1. Dekk

Kontroller at hvert dekk har minst 1,6 mm Spordybde (den lovlige grensen) alle rundt og i bredden. Også sjekke for noen kutt eller buler vegger eller noen disfigurements til dekkene.

2. Lys

Kontroller at alle lampene er arbeider og sikker. Dette inkluderer indikatorer, tåke lampe, antall plate lys, alle utvidelse, viktigste hodet lamper inkludert fjernlyset, farer og bremselysene. Du trenger kanskje assistanse i å sjekke bremselysene. Kontroller også at instrumentpanelet lys og fortelle-baklys for farer, tåkebaklys og fjernlys arbeider.

3. Nummerskiltet

Nummerskilt bør være sikkert festet til bilen og ikke være sprukket eller ødelagt. De bør også være riktige fargene (svart på hvitt foran, svart på gult på baksiden for moderne biler) og bokstaver og tall være riktig avstand fra hverandre. Personlig registrering plater der bokstavene eller tallene flyttet nærmere stave navnene er sjelden MOT test juridisk

4. Speil

Kontroller at begge speilene er til stede og sikkert montert uten sprekker eller skade og gi et klart syn på veien bak.

5. Drivstoff Cap

Kontroller at kjøretøyet har sin drivstoff cap når tatt MOT test. Bilen vil mislykkes uten riktig drivstoff cap utstyrt.

6. Setebelter

Kontroller at hver bilbelte spenner og unbuckles enkelt og sikkert og at de trekke og utvide fullt, låse når trakk smart. Se at hver er skikkelig festet til karosseriet. Undersøke belte stoffet for riper eller slitt.

7. Frontruten

Kontrollere overflaten for chips eller sprekker. Større enn 10mm og i førerens siktlinje kan være en feil. Kontroller også at det er ingen andre elementer skjule visningen drivere av veien.

8. Frontruten skiver

Kontroller at skivene sikte riktig på skjermen. Se på vaskemaskinen reservoaret flasken (finnes vanligvis under panseret) slik at det inneholder noen vask og ikke lekke.

9. Frontruten kluter

Undersøke foran og bak blader. Hvis de er delt eller omkom - eller for slitt Fjern glasset skal erstatte dem.

10. Horn

Kontroller at hornet er til stede og sikre og at det er høyt nok til å bli hørt av en annen veien brukeren.