Biler

Hvordan fjerne vinyl klistremerker fra ulike overflater, inkludert tonede Vinduer

Spørsmål: Hvordan fjerner jeg en rynke fra en bil vinduet decal?

Svar: Svaret vil avhenge på da du installerte programmet. Hvis det er under 4 timer, litt varme fra hårføner og forsiktig peeling klistremerket tilbake til rynker har blitt løftet, deretter litt varme å bløtgjøre merket, og det bør legge ned relativt flat, med kanskje et hint som det var krøllet samtidig, men ikke så du vil merke.

På den annen side, hvis klistremerket ble brukt i går, limet vil har "kjøpt" hva det er fast til ganske permanent, med mindre det er en flyttbar klistremerke materiale, i så fall, forrige avsnitt gjelder bare i å bruke varmen for å fjerne (de fleste) rynke. Men hvis det er en "normal" vinyl klistremerke, er beste alternativet å bruke en varmepistol på høy varme for å bløtgjøre vinyl til punktet det er formbare og bruke tommelen eller fingeren, prøve å forsiktig trekke materialet og lim fra rynke.

Dette fungerer noen ganger, men ikke alltid. Selv som en vinyl installasjon profesjonell, jeg har hatt tider hvor jeg bare trakk materialet av og fikk et nytt stykke av vinyl og startet igjen. Men hvis du ikke har dette alternativet, det bare to du har er over, så det er best hvis du har en masse dekaler å installere, som på en racerbil, at du arbeider på en etikett om gangen.

Advarsel #1: Hvis du installerer reflekterende vinyl, alle bets er av. Dette materialet er full av paljetter, så vinyl ikke holde sammen, og kommer i små biter, og du må starte på nytt med en ny decal. unnskyld.

Advarsel #2: Hvis din klistremerke brukes på et materiale som ikke tar varme godt, som en myk plast, ved hjelp av en varmepistol kan produsere et resultat du virkelig ikke vil! Smelter underliggende materialet. Dette gir som synkende følelsen og tilhørende dårlige tanker og kanskje noen uønsket språk når du ødelegge hva det var du prøvde å dekorere eller pusse.

Hvis du har gått forbi at punkt og du søker etter en "fix" til ditt dilemma, og hvis du arbeider på glass eller en stiv plast (og forhåpentligvis tykkere plast) som glassfiber, polykarbonat eller akryl, hovedsakelig må du være forsiktig med å lage riper i overflaten av materialet har du brukt din vinyl eller polyester klistremerker. Lykke til!

Spørsmål: Jeg kjøpte en ny bil og fikk noen kule klistremerker med det fra forhandleren, men jeg ventet til jeg fikk min vinduene tonet før jeg installerer dem, men nå er jeg lurer på hvis windows vil være OK å sette vinyl vindu klistremerker. Det har vært en uke siden windows ble farget.

Svar: Vindu missfarging er gjort på innsiden av glasset, så hvis du setter klistremerkene på utsiden av glass, det ikke være noen problem overhodet. Fordi missfarging brukes med en væske på innsiden av glass, er det ikke sannsynlig å ta mer enn 24 timer før du kan bruke ansiktet følge klistremerker på innsiden av glasset.

Trikset blir å være forsiktig å ikke klø missfarging når du går å fjerne klistremerkene senere som det er et mylar-materiale (polyester), og er utsatt for overflate slitasje. Men hvis du bruker middels varme (som en varmepistol på laveste varme innstillingen eller hårføner til enhver setting, bør du gi deg selv en god sjanse til å fjerne gamle klistremerket uten å påvirke vindu missfarging. Se delen ovenfor å fjerne klistremerker vellykket.