Biler

Bil wraps og reklame

Om du kjører en travel storby eller en tom motorvei, er du ofte awash i et hav av statiske annonser som kan lett bli borte i miksen. Det er derfor automatisk wraps er det perfekte testamentet til kreativ og effektiv annonsering. Wraps er en nyttig metode for å tiltrekke business fordi de trekke øyet fra de utallige tradisjonell maling jobbene ute på veien.

Det finnes flere forskjellige metoder å oppnå utseendet du ønsker hvis du vil bruke auto wraps for kjøretøyet. Enten du er en næringsvirksomhet, et stort selskap, eller bare ønsker å formidle et budskap, custom kjøretøy wraps og kjøretøy bokstaver vil definitivt gi et løft i synlighet og eksponering for kjøretøyet.

Vinyl Wraps

Custom kjøretøy wraps er vanligvis laget av en spesiell vinylmateriale som følger fabrikk pels. De bokstavelig talt wrap"" rundt bilen i delene med perforeringer der windows å opprettholde synlighet. Fordelene til auto wraps er at de er flyttbare, utskiftbare og lite vedlikehold når riktig. Over tid og med fremskritt i produksjonsprosessen, tilslutning faktoren å bilen kroppen har blitt mindre "aggressive" og tillater flere slideability. Dette er å redusere eller hindre enhver mulig skade maling når flyten blir fjernet. Mange firmaer velger å ha flåte bil wraps for deres virksomhet for konsekvente merkevarebygging.

Kostnader

Når det gjelder kostnadene for å sette en reklame teppe rundt et kjøretøy, spiller størrelsen på kjøretøyet en stor rolle. Biler så liten som en golf cart til så stort som en stor rigg trailer kan være vellykket omsluttet i vinyl. Kostnaden er avhengig av en rekke variabler inkludert kvaliteten på innpakning, design funksjoner og hele bilen vers delvis wraps. Erfarne tegn eller kroppen skipet vil sitere deg en pris basert på dine behov.

Delvis Wraps og farge endring Wraps

En mulighet til å vurdere hvis du tenker på en enkelt kjøretøy brytes, flåten kjøretøy brytes eller type mobil annonsering: en delvis wrap kan fungere bedre for budsjett og reklame visjon. Grafisk designer vil snakke med deg om dine mål og budsjett og gi en egendefinert løsning eller to for din å velge fra. For bedrifter har delvis wraps potensial til å spare en masse penger på mobil annonsering mens presentere forretnings på en like profesjonell måte.

For å gi ut en virkelig fantastisk og moderne vibe, kan vinyl wraps dekkes med et materiale som endrer farger med varierende temperatur eller ulikt i forskjellige vinkler. Mulighetene for fremtiden for annonsering med kjøretøyet er grenseløse, så se hva en wrap designer kan gjøre for deg.