Biler

Tips for å unngå å kjøpe en brukt sitron bil

Kjøpe en godt brukt bil er ikke en lett oppgave. Skulle du kjøper fra en bruktbil forhandler eller en privat fest? Hva om bilens historie, kan du tillit hva partene fortelle deg om bilens historie. Det er ting du kan gjøre for å unngå ender opp med en sitron.

Forskning bilmodeller, og kontroller at du er interessert i gjennom en uavhengig kilde slik nhtsa.gov og autosafety.org. Disse etatene vedlikeholde informasjon om minnes, sikkerhetsbulletiner og klager om biler. Se på pålitelighet score og hyppigheten av reparasjon problemer. Rapportene er jevnlig oppdatert med informasjon og har manualer for å kjøpe nye og brukte kjøp.

Utnytte vell av informasjon på Internett. Det er forum for bilkjøpere som fører til problemer tilknyttet kjøpe brukte biler.

Besøk bare forhandlere som er anerkjente i ditt lokale område. Se etter en med en god muntlig omdømme. En autorisert forhandler må svare til bilprodusenten og et godt omdømme er hvordan de tjener penger. Mange nye bil forhandler mye har gode brukte biler for salg. Disse bilene er vanligvis gått over i detalj, og eventuelle nødvendige reparasjoner er gjort.

Ser for lav miles på kilometertelleren, også en slitt gasspedalen kan bety bilen har mer miles på den enn. Mange sen modellbiler har fortsatt tid eller km igjen på garantien, tilføyer ytterligere garantier gjøres på kjøpstidspunktet.

Begrense valgene dine til et par du tenker på å kjøpe og teste dem. Dette går uten å si og noen lyder eller merkelige rister kan bety det er et problem med stasjonen-tog eller rammen av bilen. Har en pålitelig mekaniker til å kontrollere bilen. Det kan koste tid og penger, men kjøper en sitron langt oppveier disse problemene.

Kontakt din lokale DMV for en bil historie rapport eller VHR. Dette kan vise informasjon om historien av tittelen og bilens reparasjonshistorikken. En annen kilde er CarFax, som viser detaljer om bilen har blitt ødelagt eller avskrevet av forsikringsselskapet. Hvis en bil viser flere titler skulle da dette tilsi et problem som du ikke ønsker å håndtere.

Undersøke sitron lovene i staten. I denne har skrive bare seks stater brukt bil sitron lover. Disse lovene inneholder en obligatorisk brukt bil garanti som kan være basert på kjørelengde eller alder av bilen. Når du kjøper en ny bil krever sitron loven produsenten å refundere kjøpesummen eller erstatte bilen. Ved en brukt bil sitron er giveren ansvarlig for å erstatte eller refusjon. Statene som har brukt bil sitron lover er New York, Connecticut, New Jersey, Minnesota, New Mexico, og Massachusetts.