Biler

Fikse en brukt bil til salgs

Enten du planlegger forsøker å selge bilen privat, selge bilen hos en forhandler, eller du arbeider for bruktbil selger, er det ikke alltid mulig å selge en bil "som den er". Vanligvis vil du få noe for en bil i hva tilstand den er i - men det vil sannsynligvis være langt mindre enn du kan få potensielt.

Enten du bare skal selge gamle bilen, eller du planlegger å selge brukte kjøretøy for en levende, er disse noen av de viktigste trinnene i fikse en bruktbil slik at du får mest mulig ut av salget.

Du en ren maskin

Dette er opplagt, men det er overraskende hvor mange selgere som expend minimal - om noen - innsats på at bilen de prøver å selge er så rent som mulig. Dette betyr en uttømmende rengjøring av både interiør og eksteriør - inkludert støvsuging, tørke ned overflater av interiøret, grundig rengjøring vinduene, og vask og voksing utvendig. Ideelt sett bør bilen også gå gjennom en full detaljering.

Få en ny mening

Det er få bruktbil kjøpere som ikke gjør ikke absolutt sikkerhet at deres betydelige investeringer vil være pålitelig. Dette omfatter mye mer enn bare en rask titt over, eller selv en prøvekjøring. Mens noen potensielle kjøpere vil insistere på å ha sine egne klarerte mekaniker ta en titt på bilen, kan du ofte assuage kunden forståelsen med en omfattende undersøkelse gjort av en objektiv, tredje-parti mekaniker. Alle utdannet ved bil salgsopplæring anbefale deg å holde oversikt over denne inspeksjonen samt siste inspeksjoner å vise potensielle kjøpere.

Maksimere den estetiske appellen

Nyere biler som ikke har sett mye bruk, er noen ganger nevnte grundig rengjøring nok til å få en bil i utstillingslokalet form. Men for eldre biler tar det ofte litt mer. Selv om en bil har blitt omhyggelig bevart og fortsatt har hundrevis av tusenvis av miles av liv igjen, er en gammel, litt trett kjøretøy fortsatt bundet til ser, vel, gamle og slitne.

En måte å bøte på dette vanlige bruktbil salg ulempe er gjennom transformative kraft automotive maleri. Hvis du aldri har sett forvandlingen av god billakk jobb, kan du godt være overrasket om hvor lite mer enn et lag med maling vil konvertere en tilsynelatende jalopy til en skinnende skjønnhet.

Selv når du er engstelig for å få en bil av hendene, ikke disse tiltakene kan og vil ofte koste deg i det lange løp. Riktige forberedelser vil sikre at du får den beste prisen mulig for avskjed med en brukt bil.