Biler

Opprettholde bilen: syv topp tips

Ofte vi forsømmer å holde våre biler i sjakk, og det er bare når noe går galt at vi innser vi burde ha tatt mer forsiktig. Holde en vanlig sjekk på kjøretøyet vil hjelpe holde deg trygg, spare penger og holde bilen i god stand. Nedenfor er syv beste tips for å holde bilen i grunnleggende god form:

1. Holde ting rent

Å holde bilen rent er omtrent det ser bra ut på utsiden, er det om å vaske av alle partikler fast på undersiden også. Spyling av, eller bedre ennå, jet vask av noen veien skitt, smuss og rusk som kan tette opp din kjøretøy, vil forhindre problemer senere.

2. Smøring opp

Kjøretøy må smøring for å holde orden. Kontroller at alle bevegelige deler er godt smurt. Ungreased bevegelige deler vil skade deler, opprette kostbare reparasjoner for deg.

3. Oljebehandlinger opp

Kontroller at du har nok ren olje som kjører gjennom motoren. Kontrollen og olje bør gjøres jevnlig. Det er ikke noe som vil ødelegge en motor raskere enn mangel på olje eller olje som er gamle.

4. Avkjøling

Skylle ut kjølesystemet og endre kjølevæsken årlig. En 50/50 blanding av destillert vann og kjølevæske vil hindre innskudd i å bygge opp i kjølesystemet og beskytte avkjøling system korrosjon gratis.

5. Voksing

Hold karosseri bilen ser bra og rust gratis ved belegg med kvalitet voks. Dette bør gjøres minst hvert halvår. Det er også en god måte å oppdage mulige problemer på kroppen arbeid som riper, mindre bulker eller områder der rust kan bygge opp.

6. Skyggelegging

Holde bilen ut av direkte sol der det er mulig. Direkte sol vil tørke ut vinyl og visne interiør plast. Bruk en vindu deflektor screen og bruke en UV protectant for å holde indre av bilen ser bra.

7. Vedlikehold

Siste beste tips er å holde service oppdatert. Se brukerhåndboken for kjøretøy og må du holde en bra tjenestepost. Kontroller at garasjen du ta bilen til har erfaring med ditt merke og modell av bilen. For eksempel tar en Audi langs til Audi mekanikk. Hvis kjøretøyet er prestisje bil, som en BMW, så sørg for å ta det til en spesialisert BMW vedlikehold garasje. Tillat bare mekanikk å utføre arbeid på bilen din hvis de har erfaring og kunnskap om din merke og modell, ellers kan gjør mer skade enn godt! Betaler ut for en hederlig garasje kan koste mer i form av service avgifter, men minst du vil ha fred i sinnet å vite kjøretøyet er godt vare. Billigere servicesentre kan overse viktige detaljer eller kan prøve å få deg til utlegget på erstatningsdeler du egentlig ikke trenger, bare så de kan tjene penger. Kontroller alle garasje du har tenkt å ta bilen til å sikre de er profesjonelle og vel anbefales.