Biler

Tilbudet for volvo lojalitet

Lojale kunder setter pris på anerkjennelse. For eksempel når de forsikring prisene går etter du har vært med samme forsikringsselskap, eller har mer enn ett anleggsmiddel forsikret - som en måte å si takk. For hver dollar brukt, vil du trolig tjene belønning poeng på kredittkortet. I tillegg vil du bli kjennskap til mange tilbake kontantgevinster ved registrering på din favoritt elektronikk eller supermarked butikken for kunden lojalitetsprogrammer. I dag denne kundelojalitet nå utvidet til biler, spesielt til Volvo og kalles Volvo lojalitet bonustilbud.

Her er måten Volvo lojalitetsbonusen tilbyr fungerer:

Først må du være en gjeldende eier av eller leie en Volvo-bil, eller i de siste 6 månedene har leid eller en Volvo for å kvalifisere for tilbudet.

Andre, hvis de ovennevnte kriteriene er oppfylt, vil du motta $1000 mot kjøp av en 2013 eller 2014 Volvo. Alternativt kan du motta $500 mot en leiekontrakt på en 2013 eller 2014 Volvo. I hovedsak Volvo belønner deg for lojalitet til deres selskap, og for videre virksomhet ved både å hjelpe, du kjøper en ny Volvo og ved å gi deg noen penger tilbake også.

En annen stor ting om Volvo lojalitet bonustilbud er det er ingen strenger festet, ingen registrering, ingen spesielle skjema for utfylling og ingen årlig avgift å betale. Alt som trengs for å kvalifisere er å være en amerikansk statsborger og kjøre en Volvo, eller har leid eller eid en Volvo i de siste 6 månedene. Det er virkelig så enkelt! Dette er en ekstra bonus mens du er allerede spent på å komme bak rattet i den nye Volvo. Nå som du vet noe om tilbudet, er følgende noen av volvo'ene dette tilbudet kan bruke:

Volvo XC60 og XC 70: Dette er to crossover-modeller som er både stilig og sporty. De er gode for bærer rundt hele familien på hva fotball spill eller andre hendelser eller bare pendler til og fra jobben.

Volvo V60: Starter i januar 2014, vil V60 sport vognen komme til det amerikanske markedet, som er omtrent 60 år første vognen ble utgitt av Volvo. Passende, vil du også kunne se hint av opprinnelige Volvo vognen i den nye V60. Du kan allerede bestille din V60 slik at når den treffer markedet, vil det være klar til å bli kjørt hjem av deg.

Volvo C30: Denne sporty liten Volvo kombinerer klassisk Volvo design med moderne stil, med en kombi og både foran og bak spoilere som vil gi den det sporty utseendet med en liten holdning.

Volvo S60 & S80: Startpris for disse to sedan er bare $31,900 til $39,150. Foruten å være veldig stilig, har de en høy sikkerhet og en turbo belastet motoren.

Uansett hvilken Volvo streike din synes, sørg for at Volvos lojalitet tilbudet blir glasur på kaka av nye lease eller kjøpe avtalen dersom du kvalifiserer deg etter de ovenstående detaljene. For mer informasjon og å finne ut om du kvalifiserer, stopp ved den lokale Volvo forhandleren umiddelbart.