Biler

Scion fr-s led kjørelys

Med siste ankomsten av Toyota 86 eller hvor det er kjent her i USA, Scion FR-S, har det vært midt i ettermarkedet verden. Dessverre for bil-entusiaster som oss i USA får vi vanligvis ikke samme alternativer og funksjoner som den originale japanske versjonen har LED kjørelys. Siden vi er i ettermarkedet belysning bransjen, var det bare naturlig for oss å utvikle en LED-løsning for Scion FR-S i USA. På grunn av denne grunn, er en direkte erstatning for hele tåke lett montering som legger LED kjørelys utviklet.

Disse DRL lamper kan kobles direkte til fabrikken tåkelys (hvis utstyrt) eller bruke modulen som leveres med våre kit til makten lyset. Hver lampe bruker 6 Osram LED-dioder produsere 7.5W per side for å opprette en lys, unik og iøynefallende utseende. Disse lysene produsere en 6000K Xenon hvit farge som vil tillate det å blanding i sømløst med andre ettermarkedet lys fra oss. Siden de fleste av Scion FR-SS på gaten ikke kommer med tåkelys som standard valg, er det en direkte erstatning. Men for de som fabrikken utstyrt tåkelys, de vil ha fjernes under installasjonen. Bare har ledningene tappet bakken og ACC 12V og du kan nyte denne nye LED-kjørelys.

Den Scion FR-S i USA har ikke et alternativ for fabrikken LED kjørelys som Toyota 86 gjør i Japan, i stedet den kom med en felles løsning som de fleste bilprodusenter bruker som konverterer fjernlys til kjørelys. Dette alternativet er tørt siden de fleste produsenter bruker denne typen kjører lys.

Målet er å gi et nyskapende LED utseende ved å opprette en lignende blikk av Toyota 86. Disse LED-lys anrette annet hensikt Dessuten ser flott ut på bilen som bedre sikkerhet og synlighet på dagen og natten ved å gi mer lys for andre bilen. Og mens bilen ikke kanskje akkurat en Toyota 86, disse lysene bør definitivt være på endringslisten gjøre til din Scion FR-S når du konverterer den. USA modellene kan ikke få alle bjeller og fløyter som de japanske versjonene, men vi sikkert prøver å lage produkter som dette for å kompensere for forskjellen.