Biler

Undersøke brukte biler for salg

Det er mange fordeler med å kjøpe en av mange brukte biler for salg. Ikke bare gjør du omgå spørsmålet om hvor raskt splitter nye biler avskrive, men du også spare penger. Faktisk, spare du penger ikke bare i kjøp av kjøretøyet, men også i reparasjoner. En ny bil trenger alltid arbeid som drives og begynner å samle miles, mens en tidligere eid en har allerede blitt drevet nok å få feil ut, billedlig talt. Selvfølgelig, alle biler må arbeide på et tidspunkt, men en tidligere eid en har minst allerede gått gjennom første slitasje. Det er også et større utvalg og du kan spare penger på forsikring, også.

En av de første tingene å gjøre når de vurderer en tidligere eid bil er å få en Carfax. Alt du trenger er kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN), som ligger på bunnen av frontruten på førerens side eller på førerens dør. Kjøpe Carfax er vel verdt det fordi det gir deg en historie inkludert alle ulykker.

Faktisk når du undersøker et kjøretøy, er en av de første tingene å sjekke rammen. Se under og sjekk rammen for rust. Du kan også sjekke kroppen for en fersk maling jobb som kan peke til store reparasjoner eller karosseri. Hvis du mistenker at det har vært arbeidet, tapper du lett malt området for å se om det er en endring i lyden. Når det er en endring i lyden av metallet peker den til oppdateringen arbeid, som peker til en ulykke. Sjekke dekk for selv slitasje er en viktig del av den første inspeksjonen. Når dekk er slitt ujevnt er det et tegn på at noe er galt med hjulene eller suspensjon.

Når du sjekker interiøret, ser du etter flere visuelle. Sjekk kilometertelleren. Hvis miles er lav, men bilen viser betydelig slitasje, kan det være et tegn på at noe skjer. Se etter vannskader og lukt for mold eller mugg inne i bilen. Ikke glem å sjekke bagasjerommet, også. Løft teppet og se etter tegn på lekkasjer eller alvorlig rust.

Kontroller at du prøvekjøring brukte biler du er interessert i også. Kontrollere utseendet og mengde ulike væsker og undersøke motoren for slitasje. Prøve ut alle kontroller, lås, og Vinduer på selve døren. Glem ikke å gå over støt sjekke demperne og for å kontrollere justeringen være løfte hendene fra styringsgruppen hjul for et øyeblikk å se hvis bilen trekker til side. Noen uvanlige rangler, stønn eller sliping lyder er dårlig tegn.

Etter å ha brukt biler til salgs inspisert av ASE sertifisert mekanikk er en god idé. Når du finner riktig, bør du vite Blue Book verdien og få en rimelig pris. Brukte biler for salg er rikelig, men ikke alle er gode. Ta deg tid å finne den rette, og du har en god bil i årene som kommer.