Biler

Hva du gjør hvis du ikke cdl fysisk eksamen

Hver stat krever CDL søkere å passere en fysisk eksamen for å finne ut om de har noen fysiske eller mentale tilstand som ville hindre dem i å opererer en kommersiell motorvogn trygt. Dette er i tillegg skrevet og veien ferdighetstest, som er nødvendig for å asses kunnskap om regler og forskrifter involvert i å drive en varebil og teste dine grunnleggende kjøreferdigheter. Etter at du har passert CDL fysisk eksamen, får du en avdeling av transport (DOT) medisinsk sensor sertifikat, som du må bære med din når du kjører et kommersielt kjøretøy. CDL fysisk eksamen består av en visjon og hørselstest, samt en blodtrykk test, og det vurderer din helse historie.

Under hørselstest må du stå minst 5 meter fra sensor, som vil teste om du kan oppfatte en tvungen hvisket stemme fra denne avstanden. Sensor vil også se bevis og symptomer på øret sykdom.

For visjon testen må du bevise at du har en 20/40 syn på begge øynene, med eller uten retting. Hvis du bruker korrigerende linser, vil det vises på sertifikatet. Søkere må kunne gjenkjenne og skille mellom trafikken styresignaler og enheter som viser røde, grønne og gule farger.

Hvis blodtrykket er lavere enn 140/90, får du et toårig sertifikat. Hvis det er høyere enn 140/90, men lavere enn 160/100, vil du motta en engangs sertifikat for 3 måneder. Søkere som blodtrykk er mellom 160/100 og 179/109, motta en engangs sertifikat i tre måneder, og måtte threated. Når de redusere presset til 140/90 eller mindre, kan de være recerttified. Hvis blodtrykket er over 180/110, du vil ikke bli sertifisert, og du vil være kvalifisert for en resertifisering etter 6 måneder hvis du klarer å redusere den til 140/90 eller mindre.

I de fleste tilfeller mennesker CDL fysisk eksamen på grunn av høyt blodtrykk og høyt sukker nivåer i deres urin. Er det medisiner du kan ta, som administrerer blodtrykk og sukker nivåer, og etter at du har klart å nedlegge de nivåene, kan du ta fysisk eksamen igjen.

Lastebiltransport selskaper i de fleste stater tilbud deltidsjobber som ikke involverer kjørte en varebil til ansatte som har mislyktes CDL fysisk eksamen, før de klarer å rette sine medisinsk tilstand. Videre, i tilfelle du ikke en CDL fysisk, du kan gå til en annen sertifisert medisinsk sensor og ta testen andre steder.