Biler

Hvordan finne beste bilforretninger

Når shopping for en ny bil, kan finne rett automotive forhandleren utgjøre hele forskjellen. Før du bosette seg på en forhandler, er det viktig å gjøre noen undersøkelser for å sikre at din erfaring vil være hyggelig, problemfri, og så rimelig som mulig. Her er noen viktige taktikk å holde i tankene som du samler informasjon om bilforretninger i ditt område.

1. Hvis du har allerede besluttet på typen kjøretøy du ønsker å kjøpe, kan du vanligvis finne anerkjente bilforretninger gjennom produsentens webområde. De fleste produsenter har en søkefunksjon som gir deg en liste over relevante bedrifter i ditt område, og de vil mest sannsynlig ta Merk som tilbyr de beste servicen til kunder. Selv om det finnes en rekke lokale forhandlere å velge mellom, vil du kunne se hvilke er betraktet som det beste.

2. AutoTrader.com har en "Finn din Dealer" verktøy som lar deg finne lokale selgere basert på en rekke kriterier. Hvis du leter etter en meget bestemt type kjøretøy-for eksempel, en brukt konvertering van fra nittitallet-kan du tilpasse søket til bare å inkludere bilforretninger som har ønsket bilen i lagerbeholdningen. Autotraders Søk verktøyet også lar deg finne gjeldende spesialtilbud, som produsenten rabatter og insentiver. Du kan også begrense søket bare bedrifter som tilbyr enkelte finansieringsalternativer.

3. Snakk med venner og familie for å få ord-av-munnen råd. Hvis du ser en eier av bilen du vil kjøpe, prøve å spørre ham hvordan han likte hans erfaring med virksomheten. De fleste mennesker vil gjerne videresende sine meninger. Bilforretninger jobber hardt for å tjene sine kunders tillit og lojalitet, så hvis folk snakke positivt om bilen kjøpsopplevelse, du vet dealeren gjør noe riktig.

4. Når du begrense søket til et par steder, finne ut hvordan de er sensurert av Better Business Bureau. BBB kompilerer informasjon om hvordan selskaper håndtere kundeklager og misnøye. Hvis din beste valgene har klart poster, er de sannsynligvis sikre valg.

5. Etter anmeldelser av bedrifter du har valgt for å få noen flere visninger av hvordan de er likt av sine kunder. Det er en rekke nettsteder viet utelukkende til forhandler og bil-relaterte anmeldelser, og du finner også en mengde informasjon på Google vurderinger og bjeffe. DealerRater.com aggregater Kundeanmeldelser og deretter priser bil forhandlere basert på deres nye kjøretøy salg, brukte biler og servicesentre.

6. Kontakt bedrifter som synes mest pålitelig, effektiv, og lykkes med sine kunder. Du kan starte avtale prosessen ved å be om et tilbud og deretter måle hvordan du liker tjenesten. Det tar en forhandler 24 timer for å komme tilbake til deg om et enkelt spørsmål, kan du se andre steder. Hvis du finner at selgerne på en bedrift vise iver og responsiveness hjelpe deg, kan de være det beste alternativet.