Biler

Det trygge ruten: forsvar våpen i bilen

Du kanskje har sett videoen på YouTube eller på kvelden. Ran eller carjacking fanget på video tape setter kvalme i gropen av magen. Sannsynligvis ikke en bedre grunn til at skjult bære pistol lover er viktig. Ekstra forsvar våpen kan være av verdi også.

Ting skjer i en bil som kan føre til irreversible ulykkelighet. Hvis besinnelsen fakkel over dårlig kjøring, kan veien raseri skje som får noen drept. Road rage er mest vanlig på de raskeste Interstate i landet. Høyere hastigheter føre til mindre rom for feil og feil kan sette av hendelser.

For disse grunner, din familie fordeler av forsvar våpen båret i bilen. Hvis du ikke føler deg komfortabel med et skytevåpen, er deretter en pepper spray beholderen sterkt anbefalt. Pepperspray kommer i ulike formuleringer disse dager.

Det er strøm og fogger pepper spray. Det er også nyere skum og geler. Skum og gels har klissete og viskositet å stikke på en angripere ansiktet, forårsaker en langt mer ødeleggende effekt.

Hvis du søker et større område av sikkerhet og deretter vurdere en pepper spray pistol. En Mace pistol er trolig den vanligste kjøpt. Denne enheten har brukervennlig beholdere som skyver rett inn på baksiden av våpenets fat. Beholdere inneholder en unse av pepperspray. Skjønnheten av Mace pistolen er at en 25 fot strøm av pepperspray er utviklet fra trykket i pistolen, gir deg god avstand fra din angriper.

Legge til en enkel pepperspray med et visir klipp, for rask distribusjon i overraskelse angrep. Overraskelse angrep skje. Kriminelle vet overraskelsesmomentet er en ting de har i sin favør. Din fordel kommer fra bærer skjult våpen å avslutte sin kriminalitet rampage.

Bil selvforsvar inkluderer andre viktige verktøy også. En avledning trygt kan plasseres i bagasjerommet penger og verdisaker. Skjulte kan trygt kan gjøres fra en boks med motor avfettingsmiddel eller smøring produkt eller andre vanlige bil vedlikehold produkt. En tyv er usannsynlig kan for et skjult rom.

Eller også vurdere hva kan skje hvis en ulykke fører noen som overlappes i bilen. En kul verktøy holde hendig for veikanten nødhjelp er 4-n-1 Auto beredskap verktøyet. Verktøyet består av bilbelte kniv, et vindu bryte verktøy, en standard lommelykt og et magnetisk blinkende strobe lys som er plassert på bilen for å varsle andre drivere.

Også vurdere hjemme installere en innkjørsel sensor alarm. Disse enhetene oppdage tilstedeværelsen av bevegelse i oppkjørselen. Om det er en fremmed, retur tenåring eller familiens hund krypende under bilen for skygge, vil du bli varslet av noen ekstra farene.

Det verktøy omtalt ovenfor kan gjøre en stor forskjell i fargedisplay. Hvis du bruker og bor i nærheten av en motorvei hvor scofflaws Le på 65-70 mile en time fartsgrenser bør du ta umiddelbare skritt for å forbedre din kjører selvforsvar kvotienten. Familien fortjener beskyttelse.