Biler

Mest likte sedan biler av india

Utskjæring en nisje i rask utvikling segmentet av sedan er vanskeligere enn du kan begripe. Sub fire meter sedan er vitne til nye spillere hver dag. Og med fargeområdet for nye lanseringer og oppgraderinger gjøres i segmentet regelmessig, er det ikke vanskelig å se hvorfor det er langsomt voksende som en av de mest toughly omstridte segmentene. Med sedan klubben får større og bedre takket være utvikling utviklingen i teknologi, ytelse og komfort, er indisk kjøpere ganske bortskjemt for valg nå. Nyskapende styling, best-i-klassen plass, overlegen komfort og imponerende kjørelengde, dagens sedan er en vakker mishmash komfort, sikkerhet og ytelse. Her er en liste over noen av overdelen vurdert sedans som har alt bra - fra makten til ytelse. Plus kommer de med imponerende utseende og funksjoner for.

Hyundai Verna

Påfallende kjekk andre-gen Hyundai Verna er en fantastisk visuell behandle, takket være dens fluidic design tema som strekker seg til alle element - fra store lysene til taket linjen samt bak lights. Tilgjengelig i fire motor alternativer, Verna kommer med en 1,4-liters bensin enhet som gjør 105 hk @ 6300 rpm og 138 Nm @ 5000 rpm og en 1,4 liter diesel brenner som gjør 88 bhp @ 4000 rpm og 224 Nm @ 1750-2750 rpm. Det er også tilgjengelig i en kraftigere 1,6 liter bensin motoren som gjør 121 bhp @ 6300 rpm og 158 Nm @ 4200 rpm samt en 1,6 liter diesel enhet som gjør 126 bhp @ 4000 rpm og 265 Nm @ 1900-2750 rpm. Oppgradert Verna føles mer komfortabel og mer raffinert enn noensinne, men det er priset et hakk høyere enn konkurrentene.

Honda City

Makeløs komfort, utrolig plass, imponerende drivstofføkonomi og en stor bagasjeplass starte gjør Honda City et praktisk valg for alle sedan kjøperen. Denne sporty utseende sedan, nå inn i sin fjerde generasjon, skryte av spennende funksjoner som første i klassen audiovisuelt navigasjon og skjermen lyd og tilbyr en dott av sikkerhetsfunksjoner for som ABS med brems hjelpe, doble SRS kollisjonsputer og G-CON. I hjertet av det ligger en svært raffinert 1,5 L i-VTEC-motor som gir et solid 116 bhp strøm. En formidabel verdi for pengene pakke for noen interessert!

Skoda rask

Nøysom motor, god passform og finish og fabelaktig håndtering ennå raske Skodas en annen suksesshistorie i midt-størrelse sedan segmentet. Prinsipielt er Skoda rask veldig mye en rebadged tsjekkiske Vento. Den deler mer enn bare sin plattform med Vento. Men når det gjelder ytelse, dette er en annen historie helt. Det hele er svært drivstoffeffektive også tilgjengelig med et anstendig antall funksjoner bensin og diesel motor, dette er en bil som ser bra ut, er stor på plass, har svært god ytelse med håndtering å matche. Og raske er bedre priset og bedre utstyrt for. En vinn-vinn situasjon fra den tyske giganten.

Volkswagen Vento

Volkswagen Vento, en premium sedan fra den tyske bilprodusenten, er en av de bestselgende sedan i landet i dag. Tilgjengelig i både diesel og bensin motorer, dette er en bil som er virkelig engasjerende å kjøre, er romslig og tilbyr optimale raffinement. Det kan ikke ha så mange gadgets som Skoda rask, men det ikke virkelig tar bort noe fra denne virkelig herlig bilen. Tilgjengelig i tre trimme - highline, trendlinjen og comfortline versjonene - Volkswagen Vento er en sedan som vil aldri skuffe.