Biler

Kubota rtv tilbehør for å forbedre din kubota

Du kan benytte hvilket Kubota nyttekjøretøyer på en rekke måter. Holdbarheten og makt kan du bruke den på nesten alle typer underlag. De er gode for bush, torv, grusveier, åsene og den åpne veien. Disse kjøretøyene er ment for kraftig ytelse, men er også ganske egnet til bruk som morsomme biler.

Hva ville gjøre det en enda mer spennende transportkjøretøy er det faktum at du kan få en rekke tilbehør for den. Legger til tilbehør, kan du forvandle bilen for å dekke dine bestemte behov, samt tilpasse den. Det er også ment for å gjøre arbeidet du gjør litt mer behagelig og rolig.

Noen av tilbehør for Kubota RTV

Du vil kanskje legge til følgende:

Hvis du skal arbeide eller ri rundt i gjørmete områder, er en frontruten ofte en nødvendighet. Frontruten er en perfekt beskyttelse for ansiktet og kroppen mot løse steiner også. Det er laget av holdbar plastikk og leveres med plast ermer som passer til kjøretøyet.

PowerLoader, som hjelper med å laste opp tunge elementer som verktøykasser, baller av høy, og eventuelle byggemateriale. Du kan legge til dette tilbehøret etterpå, eller du kan legge den når du kjøper ditt Kubota. Det er egnet for de fleste utendørs nyttekjøretøyer også.

Dette loader passer jegeren også, som du kan bruke den til å laste store spillet.

Du kan også legge til andre jakt tilbehør til den. En av dem er en pistol rack.

Myk topp og bak vinduet er laget av slitesterk nylon som vinduet holdbare vinyl med en klar sikt. Disse to tilbehør selges sammen, men det passer perfekt med frontruten.

Lys er ofte nødvendig hvis du gjøre noe arbeid om natten. For dette formålet kan du legge cab lys. Dette er en enkel med en Gummirem det grep lyset i stedet til enhver vinkel. Det er vanntett og har makt til nitti timer.

"Rumble Seat" er tilgjengelig som en dobbelt sete. Dette tillater deg å legge mer sitteplasser til kjøretøyet. Er det behagelig nok å få to voksne. Det har lette aluminiumsramme som gjør det lett nok for Kubota. Lagt til setene er sikkerhet stropper som sikrer stabilitet i setet.

Annet tilbehør du trenger

Tilbehør er til Kubota endeløs. Det kommer an på hva du trenger.

Du kan legge til ytelse kjøretøyet ved ekstra kraft. Du kan for eksempel oppgradere bilen fra 400 til 1140 kW.

Det er støtfangere og dekk luer tilgjengelig for å gjøre det mer street legal.

Dette omfatter juridiske gatebelysning også.

Du vil definitivt trenger reservedeler dekk for å gjøre turen så trygt som mulig.

Disse kjøretøyene er definitivt flott nyttekjøretøyer og fint for mange bruksområder. Det er mye bedre for din komfort og bruk hvis du kunne legge noen tilbehør.