Biler

Fordeler og ulemper med elektronisk bilskilt

For øyeblikket er bilskilt en av noen aspekter av en bil som har forblitt praktisk siden oppfinnelsen av bilen. Nesten alle andre deler har blitt mer sofistikert, som har resultert i biler som er mer drivstoffeffektive, har bedre prestasjoner og er mer miljøvennlig, og det synes som nå tiden er kommet for plater å gjennomgå en stor makeover. Mens tilhengere av elektroniske bilskilt hevder at digitalizing bilskilt har mange fordeler, er det noen rimelig bekymringer om de negative effektene det kan være, spesielt på menneskers privatliv.

Hovedgrunnen til hvorfor noen tenker på å utstede digitalisert LPs er å gjøre kjøretøy registreringsprosessen enklere, mer effektiv og mer praktisk. Det ville tillate staten DMVs å behandle nummerskilt søknader mye raskere, og noen sier at det vil hjelpe statlige etater spare en masse penger. For eksempel har noen lovgivere i California sagt at staten DMV kunne lagre ca $20 millioner i året, siden det ikke trenger å innlevere fornyelse klistremerker og papir Registreringskort drivere. Men er det ingen informasjon om hvor mye det ville koste for å produsere millioner av digitale plater.

I tillegg til modernisering registreringsprosessen, kan elektronisk bilskilt hjelpe politiet spore bil tyver og andre kriminelle, også, som betyr at de kan hjelpe gjøre gatene tryggere. Også kan DMVs bruke disse platene til å vise meldinger på dem, om en utløpt førerkort eller registrering.

Såvidt ulemper er bekymret, er det største problemet at myndighetene kan bruke elektronisk registrering plater for å invadere menneskers privatliv. Regjeringen kan lett bruke dem til å forfølge din plassering til enhver tid, og samler og lagrer informasjonen på ubestemt tid. Det er hvorfor personverngrupper er steinhard at noen form for lovgiverne må opprettes som ville regulerer hvordan USA kan bruke data samlet inn gjennom digitalisert plater, og som får tilgang til denne informasjonen.

Ingen kan si sikkert når og hvis digitale LPs vil bli en realitet, men for nå, det er et par programmer som kan gi oss hvordan bilskilt kan se ut i fremtiden. I California, det er et treårig program å installere digital bilskilt på 160 000 biler og produksjon kostnader vil bli dekket selskapet som produserer de platene kalles Smart Plate. Lignende pilot programmer ble lansert nylig i New Jersey og South Carolina, også.

Mens personvern er et reelt problem som må løses slik at elektronisk bilskilt kan bli akseptert av allmennheten, gir de noen svært gode fordeler, så det er en idé som er verdt å forfølge, og de vil trolig komme i kraft i nær fremtid.