Biler

Hvordan være en effektiv edru driver

I løpet av en natt ute, som edru sjåføren er du virkelig den viktigste personen av natten. Du er ganske mye starten av showet og alle andres moro og sikkerhet. Du er nøkkelen til alles sikkerhet så det er ganske ansvar hvis du tenker på det. Vi har satt sammen noen raske tips som hjelper deg med å sikre at du og dine venner har en stor kveld og fortsatt gjør det hjem trygt.

Holde seg edru!

Du skulle tro dette ikke må angis, men det virkelig gjør. Nummer én regel for edru kjøring er det mest enkelt og opplagt en - oppholdet edru. Ikke bli fristet til å kompromittere eller ta en sjanse med "bare én eller to drinker". Dine venner er regner med å se etter dem så ikke la dem.

Holde alkohol ut av bilen

Sikre passasjerene ferdig sine drinker før du får inn i bilen din. Dette vil hjelpe deg å unngå de uunngåelige spill du pådrar ellers. Passasjerene kan ikke enig med deg på denne regelen, men det hjelper for å holde ting under kontroll mens du kjører.

Få alle til å spenne opp

Under normale daglige, ville passasjerene antagelig satt sine bilbelter på automatisk. Men etter et par drinker kan de lett glemme. Så ta et øyeblikk å raskt sjekke de er alle belte før du hodet av for å være på den sikre siden.

Holde ting rolig i bilen

Med en gjeng kompiser i bil som har hatt en drink, er sjansene de er litt ubehøvlet. Så være ekstra varsel som de kan være uforutsigbare i deres atferd. Holde et våkent øye på dem hele reisen. Det kan også være god å overbevise en annen venn å bli edru også. På den måten vil du ha noen andre snakker følelse å sikkerhetskopiere du og tilby noen intelligent samtale som vennene dine kan være alvorlig mangler i!

Levere passasjerene til bestemmelsesstedet trygt og lyd

Når du slippe dem av på målet, sikre du parkere et sted de kanne utgangen bilen trygt og hvor det er ingen risiko forbundet med flytte trafikk. Og når du slippe dem av hjemme på slutten av natten, sikre at de får inne deres huset og er trygt og lyd, spesielt hvis de er litt verre for slitasje.

Hvis du gjøre alt dette du er en absolutt stjerne og dine venner vil takke deg for det - og ikke glem å Nyt natt ute også!