Biler

Toppen 7 spørsmål å stille når du kjøper en bruktbil

Det er visse spørsmål som vil hjelpe deg å avgjøre om en bruktbil er verdt å kjøpe eller ikke. Følgende er toppen 7 spørsmål å spørre når du kjøper en brukt bil.

1. Har bilen vært involvert i en ulykke?

Det er ganske viktig å vite om bilen har vært involvert i en alvorlig ulykke eller ikke. Hvis bilen har blitt litt rammet for et par ganger, så det kan være ganske vanlig å kjøpe den, som driver kan slike kjøretøy ikke utgjør noen sikkerhet farer. Men hvis bilen har hatt alvorlige ramme skade, eller det er oversvømmet eller vært involvert i store ulykker, så du hadde bedre ikke kjøpe den. Tidligere oversvømmet eller majorly skadede kjøretøyer kan forårsake bilulykker og kan føre til alvorlige skader og skader.

2. Hva er VIN av bilen?

Det andre viktige spørsmålet du bør stille er om kjøretøy Identification Number (VIN). Hvis du kjenner VIN, så kan du kontrollere bilens historie CarFax eller Autochek å se om bilen du skal kjøpe har hatt noen ulykker eller har lidd alvorlige skader.

Selvfølgelig, kan du be forhandleren om bilen har hatt noen ulykker eller ikke, men det er lurt å finne det ut selv. Med VIN er det ganske lett å få riktig informasjon om bilen du er interessert i.

Noen ganger kan giveren selv tilby deg en bil historie rapport. Dette er selvfølgelig helt hyggelig av dem. Men sørg for at VIN på dokumentene du tilsvarer bilens virkelige VIN.

3. Kan jeg ha min mekaniker utføre en inspeksjon av bilen?

Etter at du har sett på rapporten kjøretøy historie av bilen du planlegger å kjøpe, ville det være ganske vanlig å utføre en siste inspeksjon av den. Selvfølgelig kan du gjøre en visuell inspeksjon av bilen av dine egne, men det ville være klokere og tryggere å ha en uavhengig bil mekaniker undersøke bilen. Hvis forhandleren ikke er fornøyd med ditt forslag, så er det noe galt med bilen. I slike tilfeller kan du bare gå fra forhandleren.

4. Har bilen gjennomgått en pre-eide kjøretøy sertifiseringsprogrammet?

Hvis bilen har gjennomgått et program, kan du be se papirene indikerer arbeidet med bilen. Ved å se på sertifisering dokumentene du vil kunne finne ut hva bestemte feil bilen har hatt, og om de er løst eller ikke.

5. Hvor lenge kan jeg teste kjøre bilen?

Prøvekjøring av bilen er en nødvendighet. Videre, jo lenger du kjøre bil, jo mer du lærer om det. Så hadde du bedre insisterer på som lenge en prøvekjøring som forhandleren har råd til.

6. Hva er din laveste pris for bilen?

Noen bil shoppere tror kjøretøy prosessen kan aldri forhandles. Men vet smart-kundene at de kan insisterer på prisrabatter. Dermed ikke være redde for forhandle en bruktbil pris. Hvis prisen dealership tilbyr virker for høy, ikke nøl med å forlate utstillingslokale.

7. Er min finansiering godkjent?

En av de viktigste spørsmålene å stille når du kjøper en brukt bil er om finansiering har blitt godkjent eller ikke. Hvis du har finansiering gjennom forhandleren, er det avgjørende å være 100% sikker på at finansiering er godkjent; ellers kan du bli utsatt for den såkalte yo-yo finansiering scam.

Forhåpentligvis vil disse syv spørsmål hjelpe deg når du kjøper bilen. Være en smart shopper stille de riktige spørsmålene. Lykke til!