Biler

Lagre bilens maling, dekk og vann - får bilen tørr renset!

Få din egen bil er en bragd som er definitivt verdt å være stolt av. Dessverre, å eie en bil kunne bringe dere noen ekstra ansvar som er avgjørende for å holde bilen i tipp topp stand og tilstand. En av de grunnleggende oppgavene innebære vaske bilen for å holde det støvfritt, men den virkelige utfordringen ligger i å gjøre det på en måte som ikke skader bilen i det lange løp.

Fleste bruke vaskemidler for å vaske bilen. Vaskemiddel kan hjelpe deg bli kvitt bilen av støv og flekker. Men vil holder dette opp i det lange løp ikke gjøre deg noen gode, siden vaskemiddel kan vaske bort de beskyttende lag av bilens maling, forårsaker malingen til å visne og bli mer utsatt for riper i det lange løp. Dette er når bilen Klesrens trinnene i å redde dagen.

Bil tørr rengjøring hjelper deg lagre bilens maling ved å fullstendig eliminere behovet for å bruke såpe og vann. Dette gjøres ved hjelp av paint-vennlig rengjøringsmidler og væsker som er spesielt utformet for å ikke bare få bilen maling rent og skinnende men også bidrar til å forlenge bilens maling jobb så lenge som mulig.

Dette er gjort mulig fordi bil Klesrens produkter inneholder et voks lag å beskytte bilens maling og kontroller at det ikke få riper i alle mulige måter. Alt du trenger å gjøre er bruk væske på karosseriet og tørk den tørr med en mikrofiberklut. Begge disse elementene kreves koste ikke mye å kjøpe, siste betydelig lengre tid. Dette betyr at du ikke bare får å beskytte bilen din, men du får også lagre en stor sum penger på vann regninger.

Når du er ferdig å ta vare på din dyrebare karosseriet, kan du gå videre til dekk. De fleste fanatikere og entusiaster bruke syre-baserte løsninger for å kvitte seg med smuss buildup og brems oljerester på dekkene men, dette er ikke en obligatorisk forutsetning for casual driveren og en løsning med en ikke Sure pH-verdi nok i de fleste tilfeller. Rengjøringsmidler som designet for denne jobben har å kvitte seg med flekker, og holde dekkene smurt der det er nødvendig. Dette vil ikke bare forlenge levetiden på din belegg, men du også få et bedre grep på veien.

Sist men ikke minst; bilvask skal utføres når solen er ikke direkte over bilen. Uansett om du utfører tradisjonell bilvask eller bruke bil tørr rengjøring produkter, væsken kan føre til temperaturen å stige høyere enn de er ment til, skade lakken i det lange løp.