Biler

Når er det optimale tidspunktet å ta kjøreopplevelsen test?

Svaret på tittelen på dette stykket er ikke så rett frem som det virker fordi det er mange ting å ta hensyn. Først av alt, er det ingen unik eller magic tid av året at folk passerer oftere, statistisk, det er ingen fordel å ta din kjøring leksjon i vinter, sommer, våren og høsten. Det er hovedsakelig avhenger av hvordan du føler og hva du har tenkt i livet ditt.

Hvis vi tar en dame planlegger sitt bryllup og begge bryllupet og førerprøven er tett sammen i tid, kan dette bare resultere i massiv stress. Den beste ruten å gå ned er å utsette kjøring leksjoner og teste før etter den store dagen. En førerprøve er en viktig livet, det er noe som må nøye konsentrasjon. Det gir deg frihet. Du må bruke tid og krefter til den, eller du kan ende opp ikke bestått test.

Dette eksemplet på virkelige, muligens stressende situasjon, kan være relatert til noen. Hvis du har en travel tid kommer opp organisere et bryllup, studere til eksamen, flytting eller venter på fødselen av et barn, så ikke ta testen før denne perioden er over.

Så er mest praktiske råd kan gi å sørge for at du helt kan forplikte deg til så lenge det tar å passere deg teori, praktisk leksjoner og ta testen. Ofte er et godt trekk å studere og ta din teori på forhånd og få det ut på måten før du tar praktiske. Hvis du kontinuerlig stopper og starter timene du miste momentum og trenger å øve på nytt. Dette kameraet totalkostnadene for lære å kjøre. Det beste rådet her er konsistensen.

Men livet er helt uforutsigbare på beste tider og vi muligens ikke kan planlegge for alt som oppstår, og kanskje du må passere du kjøring leksjoner rask, uavhengig av bryllup, eksamen eller flytter. Hvis dette er tilfelle, kan du vurdere å ta en drivende intensivkurs og få lisensen raskt. Dette er flott for folk som har en kort tid-span lære å kjøre, men du trenger omtrent 10 timer per uke. Dette er ofte den beste måten å lære resultatene viser at folk som tar kjøring intensivkurs har en høyere suksessrate, de passerer raskt og begynner å kjøre raskere. En av ulempene med denne metoden for å lære å kjøre er hvor mye penger du har å betale på forhånd. Det kan virke dyrt å kjøpe kjøring leksjoner som dette, men egentlig du forhandle en bulk avtale med instruktør og det funker mye billigere enn å kjøpe individuell undervisning.