Biler

Absolutt bilen datamaskinen - ecm gjenoppbygge tjenester

I lekmann vilkår ECM eller elektronisk kontrollmodulen er en mikroprosessor som henter data for å anslå ytelsen til et kjøretøy. Bilindustrien i dag har elektroniske moduler skjedd for å bli et standardisert og necessitated bil verktøy. Også kjent som søkemotor kontrollmodulen / enhet eller drivverk modulen, er det en liten datastyrt enhet som styrer alle motoren komponenter. Den regulerer drivstoffblandingen, tenningstiming og variabel cam timing sammen med utslipp og overføring. Det også kontinuerlig overvåker utslipp ytelse og administrerer manøvrering av drivstoffpumpe, motor kjølevifte og lading system. Andre elektriske systemer og deler er sannsynlig å bryte ned hvis dette er på blink.

På grunn av den fantastiske biler produsert, er vi i stand å pendle og transportere ganske beleilig. Nå-en-dager, en rekke ulike biler kan bli benyttet som, lastebiler, kombi, sedan, SUV osv. Lastebiler er viktig når det gjelder transport av varer, populaces og dyr. Lastebiler er også brukt til transport meieriprodukter, FMCGs og kosmetiske produkter og dermed bidra til handel og handel. Siden luksusbiler trenger top-notch gear-systemet skal fungere riktig, ECM viser seg å være den viktigste delen for synlig biler, spesielt transport lastebiler.

Du ville ikke ønsker å inngå kompromisser med fornyelse som dette er en integrert del av en bil og må alltid være betjenes, erstattet, oppgradert eller gjenoppbyggingen bare av kvalifisert og sertifisert personell. Denne gjenoppbyggingen er ganske sammenlignbart med "Black box" som ligger i fly. Gjenoppbygge blir nå gjort av mange selskaper i henhold til kravet. Disse mikroprosessorer er kostbare, og derfor det er behov for beskyttelse mot tyveri. Dette kan lett fjernes. Som mange bedrifter er vel klar over dette stikk gi igjen hjelp til vakt modulen av bolter ned kjøleplaten. Dette er innebygd sikkert mot alle som forsøker å beslaglegge det for å tjene noen dollar.

Mange mange selskaper levere re-produsert ECMs, diagnoseverktøy og tyveribeskyttelse kits til de beste prisene. Enten du er på utkikk etter en enkelt lastebil eller ønsker for å gir opp en hel flåte med overlegen kvalitet, kan du nå, enkelt benytte de beste tilbudene og mest effektive tjenester fra weben. Kontroller at du velger en anerkjent og akkreditert selskap for å få god kvalitet på tjenestene. Noen av de akkrediterte firmaene tilbyr selv gratis og ekte råd 24 timer i døgnet. Pass også på at re-produsert ECM er testet og pålitelig. Du kan også velge å bla gjennom ulike nettsteder for å sammenligne tjenestene som er tilgjengelig i markedet. Dessuten kan du lese klient vurderinger og anbefalinger å foreta en bekreftende beslutning.