Biler

Få en god avtale på bruktbiler

Finne en god avtale på bruktbiler vil ta noe effort. Men siden dette er en svært viktig avgjørelse, arbeidet du putter i vil være verdt det. Vil du slappe av å vite at du har gjort det beste mulige valget.

Du skal se etter noe nær engros verdien av kjøretøyet, mens selgeren vil være på utkikk etter en pris nærmere til markedsverdien. Mer enn sannsynlig, to kommer et sted i midten avhengig av din forhandling ferdigheter. Før du logger på den stiplede linjen, men vil det være noen skritt du må ta for å sikre din bruktbil er verdt prisen.

Hvis mulig, ta bilen til en mekaniker som du stoler på og har det grundig kontrollert. Prøv å få bilens vedlikehold historie hvis du kan også. Du kan få en Carfax rapporten som kan hjelpe, men det vil sannsynligvis bare gi deg et delvis bilde av hvor ofte bilen har jobbet på. Hvis kjøretøyet er registrert i forskjellige stater, se hvis du kan få en kopi av tittelen fra hver av disse statene kjøretøy registre. Hvis du skulle se at kjøretøyet har blitt erklært en restverdi kjøretøy, bør du gå videre til en annen.

Du vil også ønske å utføre din egen visuell inspeksjon. Se etter noe som kan indikere skade, som ny maling, rust eller riper. Ny maling vil vanligvis raskere enn fabrikken maling visne. Sjekk nedre venstre hjørne av foran frontruten å se på bilen identifikasjon (VIN) nummerskiltet. Hvis det ser ut som det er endret på noen måte, er det en mulighet at bilen kan ha blitt stjålet.

Forhandlere kreves av føderale lover å legge en kjøpers guide for alle brukte biler som har de for salg. Dette vil gi deg viktig informasjon om bilen kommer med noen form for garanti eller selges på en "som den er" basis. Hvis det er en garanti, må du finne ut hvilken del av reparasjonsomkostningene giveren vil dekke.

Gå inn hos forhandleren kan være veldig fristende, fordi du vil trolig se et bredt utvalg av brukte biler. Holde kjølig og ikke prøve å kjøpe en bil som du virkelig ikke har råd. Ta deg tid og sikre at du får et kjøretøy som er innenfor dine midler. Når du har avgrenset søket av brukte biler til du vil tillit være pålitelig og dekker dine behov, gjør et endelig valg med selvtillit.