Biler

Ikke bruk en gimmick for å holde seg våken mens du kjører

Jeg gjør mye kjøring og det er tider jeg finner det vanskelig å holde seg våken og fokusert. Har du noen gang søvnighet bak rattet? Så du har sannsynligvis prøvd mange av de samme triksene for å holde seg våken som jeg har: rulle ned vinduene i bilen, slå på radioen eller slå på klimaanlegget full blast selv om vinteren. Den beste jeg har hørt, men aldri prøvd, er å holde en $100 dollar bill i hånden og deretter stikke hånden ut vinduet! Selv om disse triksene kan fungere for noen mennesker, vet jeg de ikke fungerer for meg... Jeg har selv forsøkt å sette musikken på maksimalt volum, men jeg er overrasket hvordan jeg kan sone av selv med høy musikk og luft kaldt nok til å slå mine lepper blå. Hva jeg gjør vanligvis er komme ut av bilen på en rasteplass eller truck stop. Mens det hjelper, er trygge områder å stoppe i ikke alltid tilgjengelig. Rasteplasser kan være isolert, så du må være ekstremt forsiktig med muligheter predators.

Jeg hadde en gang den uheldige opplevelsen av fallende sover bak rattet. Jeg var nesten hjem etter besøkte en venn som bodde 45 km unna. Jeg var bare en exit bort når jeg nikket. Bilen min drev på skitt skulderen, som skremte meg, og når jeg åpnet øynene alt jeg så var en rad av trær foran meg. Jeg fikk panikk og over rettet som forårsaket meg å spinne over fire kjørefelt av en interstate highway. Det er pussig hva du synes om når du tror du er de siste sekundene av livet. Jeg ba "Herren pass av mine barn og Vennligst ikke la meg skade noen fordi dette var min feil." Heldigvis stoppet bilen min bare inches fra sjøreling. Utrolige var at i området jeg spunnet ut, var det en ekstra lane som gikk i ca 100 meter brukt av highway patrol for å gjøre u-svinger. Hvis jeg hadde spunnet ut 100 meter lenger tilbake eller frem, kan jeg ikke være her å fortelle historien.

Det er noe jeg aldri vil oppleve igjen, men jeg forstår hvor lett det kan skje.

Den amerikanske National Highway Traffic Safety Administration anslår at ca 100.000 politiet rapportert krasjer årlig (ca 1,5% av alle sammenbruddet) involverer tretthet/tretthet som viktigste tilfeldig faktor. Nå, det er en effektiv måte å holde seg våken når du kjører. Nap alarmen er en enhet som oppdager når hodet nikker og vil lyd en alarm. Du plasserer det over øret. Alarmen er høyt nok til å vekke deg, og kan varsle andre passasjerene av din tilstand. Foruten drivere, Nap alarmen er ideelt for alle som trenger å bo helt alert: maskinen operatører. Nap alarmen er ikke bare designet for drivere, er det også perfekt for personer som må være fullt våken mens i tjeneste, for eksempel sikkerhetsvakter, tunge maskinoperatører og studenter som studerer for exam.s.

Unngå å sovne mens du kjører med Nap alarmen. Det er uten tvil mer effektiv og rimelig enn holde en $100 dollar bill ut av bilvinduet.

Stay Safe!