Biler

Hvordan du kan selge en bil som har blitt skadet før

Du kan selge en bil som har vært involvert i en ulykke, men ikke helt ødelagt. Det er viktig for deg å være så ærlig som mulig det er prosesser på plass av forhandlere kan bestemme tilstanden til en skadet bil.

Tittelen og andre papirer bilen bør gjennomgås. En bil med en restverdi tittel kanskje ikke verdig salg, men av en forhandler er svært viktig her. Noen forsikring papirer skal samles, og du bør forklare kostnadene og skader på kjøretøyet. Kostnaden av skaden kan bli spurt av dealeren, og det er viktig å være sannferdig. Før du kontakter en forhandler, bør du kjøre en bil historie rapport på bilen. Det er godt å ha en ren historie, men hvis bilen var i en ulykke før du kjøpte den, vil du bære alle økonomiske byrden av alle ulykkene.

Dessuten kan du bruke populære Internett avgrensningsbrønn guider til å bestemme verdien av bilen. Fordi støttelinjene ikke er det samme, bør du bruke mer som en guide. Etter avmerker guider, bør du ha en generell ide om hva en forhandler kan betale for din bil og denne informasjonen bør brukes som en referanse for forhandling.

Deretter bør du ta kontakt med kompetente forhandler slik at bilen vil bli verdsatt. Giveren vil bestemme trade-in verdien eller betale i kontanter og du bør svare alle spørsmål spurte av forhandleren. Kjøretøyet vil bli tatt for en stasjon å bestemme sin mekaniske tilstand. Det vil også bli skikkelig undersøkt for å bestemme skade og utstrekning.

Kostnadene for å reparere skaden vil bli vurdert av dealeren, og disse kostnadene vil bli trukket fra handelen i verdien eller kontanter som utbetales til deg. En loggrapport for kjøretøy vil også kjøres av forhandleren til å avgjøre om bilen hadde vært involvert i ulykker og antall ganger.

Når du er fornøyd med en trade-in figur eller kontantbeløp, bør du fullføre de nødvendige papirene. Hvis du vil betale for en trade-in, bør du vurdere kostnaden for nye bilen Color minus beløpet av handelen. Hvis du vil samle inn penger for bilen, bør du gå foran det og registrere de nødvendige dokumentene til frafalle eierskapet av kjøretøyet.